yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Arl 2021 #3 Yol izlemek kitap okumak veee resim cekmek
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Arl 2021 #5 ben kullaniyorsam müzik baskasi kullaniyorsa kitap okumayi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 22 Arl 2021 #6 Uyumak +uyumak + uyumak uyurken de müzik dinlemek
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Arl 2021 #7 Polyanna dediki: Uyumak +uyumak + uyumak uyurken de müzik dinlemek Genişletmek için tıklayın... Müzik bizim yaşam biçimimiz ollmuş resmen
Polyanna dediki: Uyumak +uyumak + uyumak uyurken de müzik dinlemek Genişletmek için tıklayın... Müzik bizim yaşam biçimimiz ollmuş resmen
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 23 Arl 2021 #9 çok uzun zamandır toplu seyahat araçlarıyla seyahat edemiyorum,ama sevdiğim yolu manzarayı izlemekti,kitap okuyamam yada başka bir şey yapamam midem bulanıyor...izlerim ben))
çok uzun zamandır toplu seyahat araçlarıyla seyahat edemiyorum,ama sevdiğim yolu manzarayı izlemekti,kitap okuyamam yada başka bir şey yapamam midem bulanıyor...izlerim ben))