yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Ekm 2018 #3 Ben bunu bir yerlerden tanıyorum ama nerede???? diye düşünürdüm. Tam da buna benzer bir abimizin kendiniz sokaktaki aynadan görüp bu adam kimdi diye uzun uzuuun düşünmesi olayı aklıma geldi
Ben bunu bir yerlerden tanıyorum ama nerede???? diye düşünürdüm. Tam da buna benzer bir abimizin kendiniz sokaktaki aynadan görüp bu adam kimdi diye uzun uzuuun düşünmesi olayı aklıma geldi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Tem 2021 #7 Ben kaldırımın öteki tarafına geçerdim bu tarafa 1 i yeter diye yok yok muhakkak anne babasını sorardım belki benim ikizimi diye
Ben kaldırımın öteki tarafına geçerdim bu tarafa 1 i yeter diye yok yok muhakkak anne babasını sorardım belki benim ikizimi diye
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Eyl 2021 #9 Heralde tanışırdık
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 9 Eyl 2021 #10 Resim cekmeyi sevdigim İçin direk fotoğrafını cekerdim