imposibel Usta 17 Arl 2008 #1 Oldukça basit , artık dilediğiniz gibi Youtube'dan şarkı indirebilirsiniz tecrübeyle sabittir =)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2008 #2 Çok teşekkürler paylaşım için. Bu bölümü resimli program anlatım bölümüne alsak çok daha güzel olur, diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler paylaşım için. Bu bölümü resimli program anlatım bölümüne alsak çok daha güzel olur, diye düşünüyorum.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Arl 2008 #3 Paylasim icin tesekurler ben kullaniyorum gercekten cok guzel bir program ama Tr de calismadigi icin eklemedim link
Paylasim icin tesekurler ben kullaniyorum gercekten cok guzel bir program ama Tr de calismadigi icin eklemedim link
imposibel Usta 18 Arl 2008 #4 Uygun bölümleri belirlersiniz sorun olmaz. Ayrıca artık açılmayan sitelere girmek basit bir işlem ve Türkiye'de çalışıyor =)
Uygun bölümleri belirlersiniz sorun olmaz. Ayrıca artık açılmayan sitelere girmek basit bir işlem ve Türkiye'de çalışıyor =)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Arl 2008 #5 Youtube Türkiyede aciliyormu ??? bir ara aciliyordu su an yine konrol aldinda yasaklaniyor , sizlerde Youtube aciliyorsa nasil ve hangi adres ??
Youtube Türkiyede aciliyormu ??? bir ara aciliyordu su an yine konrol aldinda yasaklaniyor , sizlerde Youtube aciliyorsa nasil ve hangi adres ??
imposibel Usta 20 Arl 2008 #6 yagmur_yüreklim dediki: Youtube Türkiyede aciliyormu ??? bir ara aciliyordu su an yine konrol aldinda yasaklaniyor , sizlerde Youtube aciliyorsa nasil ve hangi adres ?? Genişletmek için tıklayın... Açılan sayfadaki mesajıma bakınız link.
yagmur_yüreklim dediki: Youtube Türkiyede aciliyormu ??? bir ara aciliyordu su an yine konrol aldinda yasaklaniyor , sizlerde Youtube aciliyorsa nasil ve hangi adres ?? Genişletmek için tıklayın... Açılan sayfadaki mesajıma bakınız link.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Arl 2008 #7 Youtube ve diğer yasaklı siteler için, ve hatta MEB IP adreslerinden yasaklı site ve forumlar için alttaki UltraSurf adlı programı da kullanabilirsiniz. https://www.cerezforum.com/konu/yasakli-sitelere-giris-ultrasurf-9-2.23247/
Youtube ve diğer yasaklı siteler için, ve hatta MEB IP adreslerinden yasaklı site ve forumlar için alttaki UltraSurf adlı programı da kullanabilirsiniz. https://www.cerezforum.com/konu/yasakli-sitelere-giris-ultrasurf-9-2.23247/
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Arl 2008 #9 Ben pc deki local IP adreslerini değiştirdiğim için zaten girebiliyordum. Şu an YouTube açık mı Tükiye'den?
Ben pc deki local IP adreslerini değiştirdiğim için zaten girebiliyordum. Şu an YouTube açık mı Tükiye'den?