Malzemeler :
3 Yufka
250 Gr. Kavrulmuş Kuzu Eti
1 Büyük Soğan
1 Çay B. Bezelye
1 Tutam Maydanoz
Yarım Paket Margarin
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Üzeri İçin:
Yumurta
Hazırlanışı
İç harcı için soğanları doğrayarak sıvıyağda kavurmaya başlayın.Üzerine kavrulmuş etleri ekleyin, biraz kavurduktan sonra bezelyeleri de ekleyin. Tuzunu ve baharatlarını ayarlayın.
Yufkaları yayın. Üzerine eritilmiş margarini sürü. Kenarları içe doğru katlayıp kare oluşturun. Bu kareleri 4'e bölerek iç harcı paylaştırın. Zarf gibi kapatarak yağlanmış fırın tepsisine alın.
Yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 180 derecede pişirin.
3 Yufka
250 Gr. Kavrulmuş Kuzu Eti
1 Büyük Soğan
1 Çay B. Bezelye
1 Tutam Maydanoz
Yarım Paket Margarin
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Üzeri İçin:
Yumurta
Hazırlanışı
İç harcı için soğanları doğrayarak sıvıyağda kavurmaya başlayın.Üzerine kavrulmuş etleri ekleyin, biraz kavurduktan sonra bezelyeleri de ekleyin. Tuzunu ve baharatlarını ayarlayın.
Yufkaları yayın. Üzerine eritilmiş margarini sürü. Kenarları içe doğru katlayıp kare oluşturun. Bu kareleri 4'e bölerek iç harcı paylaştırın. Zarf gibi kapatarak yağlanmış fırın tepsisine alın.
Yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 180 derecede pişirin.