LoSt_LoVe Forum Onuru 13 Eyl 2011 #1 Hadi bakalım hangisi hangisinden çıkıyorum. Bu soruyu türeten şahısla tanışmayı istemezdim bizi böylesine sinir bozucu bir soru ile başbaşa bıraktığı için mutlu olsa gerek.
Hadi bakalım hangisi hangisinden çıkıyorum. Bu soruyu türeten şahısla tanışmayı istemezdim bizi böylesine sinir bozucu bir soru ile başbaşa bıraktığı için mutlu olsa gerek.
LoSt_LoVe Forum Onuru 13 Eyl 2011 #2 Immm çok severim kim nerden çıkıyo önemli değil pişmiş olsun yeter Yumurta olsun da gerisi önemli değil biri bir yerden çıkıyodur herhalde
Immm çok severim kim nerden çıkıyo önemli değil pişmiş olsun yeter Yumurta olsun da gerisi önemli değil biri bir yerden çıkıyodur herhalde
LoSt_LoVe Forum Onuru 13 Eyl 2011 #4 Öyle işte hadi bakalım sende sıkışınca diğer şıklara bakanlardan ol
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Eyl 2011 #6 Rabbim istediyse eğer ikiside birbirinden çıkar Düşünmeye ne gerek var yiyin gitsin
LoSt_LoVe Forum Onuru 13 Eyl 2011 #7 ZeyNoO dediki: Rabbim istediyse eğer ikiside birbirinden çıkar Düşünmeye ne gerek var yiyin gitsin Genişletmek için tıklayın... bu süper bir cevap tebrik ederim.
ZeyNoO dediki: Rabbim istediyse eğer ikiside birbirinden çıkar Düşünmeye ne gerek var yiyin gitsin Genişletmek için tıklayın... bu süper bir cevap tebrik ederim.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 14 Eyl 2011 #8 Yumurta tavuktan çıkar.. Çünkü ilk yaratılan tavuktur tahminimce..en azından yumurtadan önce yaratılmıştır sanırsam..derin mevzu..
Yumurta tavuktan çıkar.. Çünkü ilk yaratılan tavuktur tahminimce..en azından yumurtadan önce yaratılmıştır sanırsam..derin mevzu..
LoSt_LoVe Forum Onuru 14 Eyl 2011 #9 Kendi içinde biraz çelişki yaşamışsın gibi geliyor efsane bu soruyu uydurana güzel şeyler beslemiyorum
Kendi içinde biraz çelişki yaşamışsın gibi geliyor efsane bu soruyu uydurana güzel şeyler beslemiyorum