KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Mys 2021 #3 GüLüCüKツ dediki: Paranin miktari arttikca derdi de artiyor bence Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle doğru sana katılıyorum paran mı var derdin var
GüLüCüKツ dediki: Paranin miktari arttikca derdi de artiyor bence Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle doğru sana katılıyorum paran mı var derdin var
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2021 #4 KuMRu dediki: Kesinlikle doğru sana katılıyorum paran mı var derdin var Genişletmek için tıklayın... Ve fonda o meşhur şarkı param yok pulun yok
KuMRu dediki: Kesinlikle doğru sana katılıyorum paran mı var derdin var Genişletmek için tıklayın... Ve fonda o meşhur şarkı param yok pulun yok
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Mys 2021 #5 Lelis dediki: Ve fonda o meşhur şarkı param yok pulun yok Genişletmek için tıklayın... Hayır yaaa fonda şu olsun para bizde şöhret bizde sizde ne var haydi söyle
Lelis dediki: Ve fonda o meşhur şarkı param yok pulun yok Genişletmek için tıklayın... Hayır yaaa fonda şu olsun para bizde şöhret bizde sizde ne var haydi söyle
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2021 #6 KuMRu dediki: Hayır yaaa fonda şu olsun para bizde şöhret bizde sizde ne var haydi söyle Genişletmek için tıklayın... Tamam o da olur
KuMRu dediki: Hayır yaaa fonda şu olsun para bizde şöhret bizde sizde ne var haydi söyle Genişletmek için tıklayın... Tamam o da olur
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 26 Mys 2021 #7 Zengin olacaklarina vijdanli olsunlar adam olsunlar parali olup insanlik olmadiktan sonra paran olsa ne olur ....
Zengin olacaklarina vijdanli olsunlar adam olsunlar parali olup insanlik olmadiktan sonra paran olsa ne olur ....
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Mys 2021 #8 Para delikanlı adamın elinin kiridir Paradan önce insanlığa bakmalı.
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2021 #9 KaderKatibi dediki: Para delikanlı adamın elinin kiridir Paradan önce insanlığa bakmalı. Genişletmek için tıklayın... Elinin kiri derken başka bir şey çağrıştırdı ben de
KaderKatibi dediki: Para delikanlı adamın elinin kiridir Paradan önce insanlığa bakmalı. Genişletmek için tıklayın... Elinin kiri derken başka bir şey çağrıştırdı ben de