YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ksm 2006 #1 Kağıttan sadece kayık yapmakla kalmayayım, origami sanatının sırrına vakıf olayım diyorsanız, buradaki origami örnekleri size ilham ve fikir verecek, yol gösterecek. Keyifle gezin, dolaşın.
Kağıttan sadece kayık yapmakla kalmayayım, origami sanatının sırrına vakıf olayım diyorsanız, buradaki origami örnekleri size ilham ve fikir verecek, yol gösterecek. Keyifle gezin, dolaşın.
jeriko Özel Üye Özel üye 21 Nsn 2009 #3 neco kolik dediki: vvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Genişletmek için tıklayın... Daha iyi bir yorum yazabilieceğinden eminim.
neco kolik dediki: vvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Genişletmek için tıklayın... Daha iyi bir yorum yazabilieceğinden eminim.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 22 Nsn 2009 #5 Bunu ortaokulda ev ekonomisi dersinde yapmıştıkda Şimdi düşünüyorum ne alakaydı Evimizde kurbağa yapıp zıplatacaz mı
Bunu ortaokulda ev ekonomisi dersinde yapmıştıkda Şimdi düşünüyorum ne alakaydı Evimizde kurbağa yapıp zıplatacaz mı
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 28 Tem 2009 #6 heheh bi ara biliodum bunu yapmayı untumuştum tşk ederim
E esra 38 Üyecik 3 Ksm 2009 #7 çok güzelll oldu yaptım... çok teşekkür ederim arıyodum sonunda burda buldum....)))))yeni katıldım aranıza iyiki katılmısım...
çok güzelll oldu yaptım... çok teşekkür ederim arıyodum sonunda burda buldum....)))))yeni katıldım aranıza iyiki katılmısım...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Ock 2012 #9 Origami - Zıplayan Kurbağa Katlama Nasıl yapıldıgını görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.
Origami - Zıplayan Kurbağa Katlama Nasıl yapıldıgını görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.