-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Ock 2017 #12 YoRuMSuZ dediki: Oooo 800 olmuş bile Genişletmek için tıklayın... parasini ben vermeyecegim ki sen vereceksin.hediye dedik ya
YoRuMSuZ dediki: Oooo 800 olmuş bile Genişletmek için tıklayın... parasini ben vermeyecegim ki sen vereceksin.hediye dedik ya
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ock 2017 #13 -araz- dediki: parasini ben vermeyecegim ki sen vereceksin.hediye dedik ya Genişletmek için tıklayın... Hallederiz.
-araz- dediki: parasini ben vermeyecegim ki sen vereceksin.hediye dedik ya Genişletmek için tıklayın... Hallederiz.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Ock 2017 #14 YoRuMSuZ dediki: Hallederiz. Genişletmek için tıklayın... yillar yillar evvel cok duydum bu halleriz lafini aman efenim sozde kalmasin da☺
YoRuMSuZ dediki: Hallederiz. Genişletmek için tıklayın... yillar yillar evvel cok duydum bu halleriz lafini aman efenim sozde kalmasin da☺
Düş Özel Üye Özel üye 27 Ock 2017 #16 Yarisma odulu olarak gundeme gelebilir. Hatta sadece bu kitap icin degil. Kazanan kisiye diledigi bir kitabi gonderebilirsin bence @YoRuMSuZ
Yarisma odulu olarak gundeme gelebilir. Hatta sadece bu kitap icin degil. Kazanan kisiye diledigi bir kitabi gonderebilirsin bence @YoRuMSuZ
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Ock 2017 #17 Düş dediki: Yarisma odulu olarak gundeme gelebilir. Hatta sadece bu kitap icin degil. Kazanan kisiye diledigi bir kitabi gonderebilirsin bence @YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... Evet evet kesinlikle ben kazandım bana yollamadın @YoRuMSuZ
Düş dediki: Yarisma odulu olarak gundeme gelebilir. Hatta sadece bu kitap icin degil. Kazanan kisiye diledigi bir kitabi gonderebilirsin bence @YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... Evet evet kesinlikle ben kazandım bana yollamadın @YoRuMSuZ
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ksm 2023 #18 Aradan uzun zaman geçmiş. Aslında "Güz Yangını" adlı romanın birçok kahramanından biriyim lakin bir başka karakter ile birleştirildiğimi öğrendiğim andan itibaren "o ben değilim" deme hakkımı kendimde saklı tutuyorum.
Aradan uzun zaman geçmiş. Aslında "Güz Yangını" adlı romanın birçok kahramanından biriyim lakin bir başka karakter ile birleştirildiğimi öğrendiğim andan itibaren "o ben değilim" deme hakkımı kendimde saklı tutuyorum.