YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Tem 2012 #21 Webmasterlar için de çok kullanışlı olan Free Monitor for Google adlı program kullanılabilir. Eğer bu programı kullanmak isterseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Vakit bulduğumda çok basit olan kullanımını da anlatırım
Webmasterlar için de çok kullanışlı olan Free Monitor for Google adlı program kullanılabilir. Eğer bu programı kullanmak isterseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Vakit bulduğumda çok basit olan kullanımını da anlatırım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Tem 2012 #22 @YoRuMSuZ , Konuyu açmadan öncelikle burada hangi kelimeden yapacağımızı söyleyerek ondan sonra açıyorduk konuyu daha önce öyle söylemiştin. Hatta ben Renkli Tabiat 'ı söyleyip ondan sonra konu açtım ve ilk sıradaydı hala ödülüm gelmedi Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@YoRuMSuZ , Konuyu açmadan öncelikle burada hangi kelimeden yapacağımızı söyleyerek ondan sonra açıyorduk konuyu daha önce öyle söylemiştin. Hatta ben Renkli Tabiat 'ı söyleyip ondan sonra konu açtım ve ilk sıradaydı hala ödülüm gelmedi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Tem 2012 #23 Bilmiyorum ki konu gözden kaçabiliyor. Halledelim ya sen bildirim konusunu ve kendi konunu göster Kriterlere uyuyorsa hemen halledelim Tırnak içerisinde yazılınca döndürülen sonuç 100bin den fazla ise ve sen 1. sırada isen elbette ödül iletilecek
Bilmiyorum ki konu gözden kaçabiliyor. Halledelim ya sen bildirim konusunu ve kendi konunu göster Kriterlere uyuyorsa hemen halledelim Tırnak içerisinde yazılınca döndürülen sonuç 100bin den fazla ise ve sen 1. sırada isen elbette ödül iletilecek
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Tem 2012 #24 YoRuMSuZ dediki: Bilmiyorum ki konu gözden kaçabiliyor. Halledelim ya sen bildirim konusunu ve kendi konunu göster Kriterlere uyuyorsa hemen halledelim Tırnak içerisinde yazılınca döndürülen sonuç 100bin den fazla ise ve sen 1. sırada isen elbette ödül iletilecek Genişletmek için tıklayın... Bu konuda daha önceki sayfada belirtmiştim, mesajın linkini iletiyorum 100 Bin ve Yarışma Birinciliği Ödüllü Kelime Bazlı Yarışma
YoRuMSuZ dediki: Bilmiyorum ki konu gözden kaçabiliyor. Halledelim ya sen bildirim konusunu ve kendi konunu göster Kriterlere uyuyorsa hemen halledelim Tırnak içerisinde yazılınca döndürülen sonuç 100bin den fazla ise ve sen 1. sırada isen elbette ödül iletilecek Genişletmek için tıklayın... Bu konuda daha önceki sayfada belirtmiştim, mesajın linkini iletiyorum 100 Bin ve Yarışma Birinciliği Ödüllü Kelime Bazlı Yarışma
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Tem 2012 #25 Evet evet Örnek olması açısından ödül geliyor Gerçi tırnak içinde aramada 1380 sonuç var
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Tem 2012 #26 YoRuMSuZ dediki: Evet evet Örnek olması açısından ödül geliyor Gerçi tırnak içinde aramada 1380 sonuç var Genişletmek için tıklayın... Bende böyle yazıyor Yaklaşık 1.350.000 sonuç bulundu (0,11 saniye)
YoRuMSuZ dediki: Evet evet Örnek olması açısından ödül geliyor Gerçi tırnak içinde aramada 1380 sonuç var Genişletmek için tıklayın... Bende böyle yazıyor Yaklaşık 1.350.000 sonuç bulundu (0,11 saniye)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Tem 2012 #27 Bende böyle yazıyor Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Bende böyle yazıyor Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Tem 2012 #28 YoRuMSuZ dediki: Bende böyle yazıyor Genişletmek için tıklayın... Ama sen tırnakları eklemişsin onlar sonucu etkilemiş haliyle Konu başlığımda tırnak yok benim kabul etmem
YoRuMSuZ dediki: Bende böyle yazıyor Genişletmek için tıklayın... Ama sen tırnakları eklemişsin onlar sonucu etkilemiş haliyle Konu başlığımda tırnak yok benim kabul etmem
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Tem 2012 #29 Tırnak eklemeden hem tabiat, hem de renkli sözcükleri yan yana olmasa da içerikten sayılır
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Tem 2012 #30 YoRuMSuZ dediki: Tırnak eklemeden hem tabiat, hem de renkli sözcükleri yan yana olmasa da içerikten sayılır Genişletmek için tıklayın... Hımmm bilmiyordum öyle olduğunu Ödül için teşekkürler
YoRuMSuZ dediki: Tırnak eklemeden hem tabiat, hem de renkli sözcükleri yan yana olmasa da içerikten sayılır Genişletmek için tıklayın... Hımmm bilmiyordum öyle olduğunu Ödül için teşekkürler