kelebek -ütopik- V.I.P 8 Ekm 2008 #1 Yazılılar kendi hazırladığım sorulardır. Daha önce hiçbir yerde yayınlanmamıştır. İzinsiz başka sitelerde yayınlanması yasaktır.. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Yazılılar kendi hazırladığım sorulardır. Daha önce hiçbir yerde yayınlanmamıştır. İzinsiz başka sitelerde yayınlanması yasaktır.. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
kelebek -ütopik- V.I.P 20 Ekm 2008 #3 rressiz dediki: indiremiyorum. Devamlı hata veriyor. Yeniden düzenlerseniz sevinirim Genişletmek için tıklayın... Demin yine denedim bir problem yok linkte, isterseniz tekrar deneyin yine sorun olursa haber verin başka siteden upload edeyim
rressiz dediki: indiremiyorum. Devamlı hata veriyor. Yeniden düzenlerseniz sevinirim Genişletmek için tıklayın... Demin yine denedim bir problem yok linkte, isterseniz tekrar deneyin yine sorun olursa haber verin başka siteden upload edeyim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2008 #4 bende indirdim bende grafiklerle ilgili hata verdi.. grafik dönüştürme filtreleri yüklenemiyor şeklinde...
bende indirdim bende grafiklerle ilgili hata verdi.. grafik dönüştürme filtreleri yüklenemiyor şeklinde...
kelebek -ütopik- V.I.P 20 Ekm 2008 #5 paintte çizilmiş şekiller var aslında dönüştürme yapacak bir durum yok neden açılmadı sende anlamadım
paintte çizilmiş şekiller var aslında dönüştürme yapacak bir durum yok neden açılmadı sende anlamadım
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Ekm 2008 #7 maryo21 dediki: teşekkürler Genişletmek için tıklayın... Sadece indirip teşekkür dahi etmeden çıkıp gitmediğiniz için ben teşekkür ederim
maryo21 dediki: teşekkürler Genişletmek için tıklayın... Sadece indirip teşekkür dahi etmeden çıkıp gitmediğiniz için ben teşekkür ederim
G gülnur Üyecik 22 Ekm 2008 #8 indiremedim karşıma çıkanlardan hiçbir şey anlamıyorum lütfen anlaşılır bi dosya yükleme kullansanız daha sevineceğim
indiremedim karşıma çıkanlardan hiçbir şey anlamıyorum lütfen anlaşılır bi dosya yükleme kullansanız daha sevineceğim
kelebek -ütopik- V.I.P 22 Ekm 2008 #9 rapidshare sitesinden upload yaptım, linke tıkladığınız zaman açılan sayfada free yazısına tıklarsanız daha sonra download yazısını göreceksiniz
rapidshare sitesinden upload yaptım, linke tıkladığınız zaman açılan sayfada free yazısına tıklarsanız daha sonra download yazısını göreceksiniz