M must24 Üyecik 30 Ekm 2008 #13 çok teşekkür ederim böyle soru hazırlayıp buraya koyduğun için ben hazırladım kimse almasın gibi bir bencillik yapmadığın için sağol
çok teşekkür ederim böyle soru hazırlayıp buraya koyduğun için ben hazırladım kimse almasın gibi bir bencillik yapmadığın için sağol
kelebek -ütopik- V.I.P 30 Ekm 2008 #14 must24 dediki: çok teşekkür ederim böyle soru hazırlayıp buraya koyduğun için ben hazırladım kimse almasın gibi bir bencillik yapmadığın için sağol Genişletmek için tıklayın... Siz de zahmet edip de yorum yazdığınız için sağolun İkinci yazılıları da aynı siteden yani buradan yayınlayacağım takip ederseniz eğer onu da indirme fırsatı bulursunuz
must24 dediki: çok teşekkür ederim böyle soru hazırlayıp buraya koyduğun için ben hazırladım kimse almasın gibi bir bencillik yapmadığın için sağol Genişletmek için tıklayın... Siz de zahmet edip de yorum yazdığınız için sağolun İkinci yazılıları da aynı siteden yani buradan yayınlayacağım takip ederseniz eğer onu da indirme fırsatı bulursunuz
kelebek -ütopik- V.I.P 27 Ksm 2008 #18 Hala birinci yazılıları mı indiriyorsunuz arkadaşlar ikinciler eklendi bile