-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Arl 2011 #121 ZeyNoO dediki: Ödül kazananlar dışındaki çekiliş üyelerine benden, 2.000' er bin yılbaşı hediyesi Cebur abi -araz-' a bi jest yaptı buda benden olsun Genişletmek için tıklayın... hadi çabuk ol hemen bekliyorum hadş hadiii
ZeyNoO dediki: Ödül kazananlar dışındaki çekiliş üyelerine benden, 2.000' er bin yılbaşı hediyesi Cebur abi -araz-' a bi jest yaptı buda benden olsun Genişletmek için tıklayın... hadi çabuk ol hemen bekliyorum hadş hadiii
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Arl 2011 #122 cebur dediki: hah yorumsuz yaptı sana yollamıyor paramızı isteriz boykooot ... Genişletmek için tıklayın... Abii ama sen tam 15.000 kazandın ve hediye ettin ben napim ya kazanamayanlar napsın
cebur dediki: hah yorumsuz yaptı sana yollamıyor paramızı isteriz boykooot ... Genişletmek için tıklayın... Abii ama sen tam 15.000 kazandın ve hediye ettin ben napim ya kazanamayanlar napsın
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 29 Arl 2011 #123 boykot etsin EEE HAKKIIIIMIZ NETTEN İSTER AAALIRIZ. şaka biryana elinize sağlık güzel bir etkinlik oldu emeğin çok birde benimle uğraşıyorsun iyi yürekli kardeşim
boykot etsin EEE HAKKIIIIMIZ NETTEN İSTER AAALIRIZ. şaka biryana elinize sağlık güzel bir etkinlik oldu emeğin çok birde benimle uğraşıyorsun iyi yürekli kardeşim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Arl 2011 #124 ZeyNoO dediki: 9. Talihli.............. 58 Genişletmek için tıklayın... 9.talihli oluvermişim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 29 Arl 2011 #128 Hımmm şassızmışsın demek ki Bana 1000 çıkmıştı galiba amasponsorluk için gitti 100 bin benden Gerçi 10 kadar kazanmıştım bilet karaborsasından
Hımmm şassızmışsın demek ki Bana 1000 çıkmıştı galiba amasponsorluk için gitti 100 bin benden Gerçi 10 kadar kazanmıştım bilet karaborsasından
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Arl 2011 #129 Sende şanssızsın demek ki100 bin mi?teşekkür ederim