arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Şbt 2012 #11 bencede fuzuli,zaten gizli evlenecem sürpriz yapacam bizimkilere bende
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2012 #12 arz-ı hal dediki: bencede fuzuli,zaten gizli evlenecem sürpriz yapacam bizimkilere bende Genişletmek için tıklayın... orasını biliyoruz ben seni kaçırcam ya gülümm
arz-ı hal dediki: bencede fuzuli,zaten gizli evlenecem sürpriz yapacam bizimkilere bende Genişletmek için tıklayın... orasını biliyoruz ben seni kaçırcam ya gülümm
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 16 Şbt 2012 #13 ZeyNoO dediki: Gelinliklerle ilgili ve gelin saçlarıyla ilgili herhangi bir fikrim yok Ne yakışır hangi saç daha iyi durur vs vs Olası bi durumda yandım ben Düğün fuzuli yaa Genişletmek için tıklayın... nekadar tutumlusun sen yaa görürüz o zamanınıda
ZeyNoO dediki: Gelinliklerle ilgili ve gelin saçlarıyla ilgili herhangi bir fikrim yok Ne yakışır hangi saç daha iyi durur vs vs Olası bi durumda yandım ben Düğün fuzuli yaa Genişletmek için tıklayın... nekadar tutumlusun sen yaa görürüz o zamanınıda
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Şbt 2012 #14 sitem dediki: orasını biliyoruz ben seni kaçırcam ya gülümm Genişletmek için tıklayın... demi yaa ayy bi an düşündümde annemin yüreğine iner Allah korusun
sitem dediki: orasını biliyoruz ben seni kaçırcam ya gülümm Genişletmek için tıklayın... demi yaa ayy bi an düşündümde annemin yüreğine iner Allah korusun
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2012 #15 Fuzuli olurmuymuş gizli düğünde neymiş yer yerinden oynayacak benim düğünümde memleketi sallıcam .....
Fuzuli olurmuymuş gizli düğünde neymiş yer yerinden oynayacak benim düğünümde memleketi sallıcam .....
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2012 #16 sitem dediki: orasını biliyoruz ben seni kaçırcam ya gülümm Genişletmek için tıklayın... Katil etcek bu beni
sitem dediki: orasını biliyoruz ben seni kaçırcam ya gülümm Genişletmek için tıklayın... Katil etcek bu beni
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Şbt 2012 #17 RUZG4R dediki: Katil etcek bu beni Genişletmek için tıklayın... Dai kefili benim..Yeterlidir sanırım..
RUZG4R dediki: Katil etcek bu beni Genişletmek için tıklayın... Dai kefili benim..Yeterlidir sanırım..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Şbt 2012 #18 Gerçekten ben böyle işlerden hiç anlamıyorum Düğünde oynayamam bile otururum ben Düğünü yapması benden oynamasıda gelenlerden
Gerçekten ben böyle işlerden hiç anlamıyorum Düğünde oynayamam bile otururum ben Düğünü yapması benden oynamasıda gelenlerden
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2012 #19 eFSaNe_KaRTaL dediki: Dai kefili benim..Yeterlidir sanırım.. Genişletmek için tıklayın... yegen iyi hadi 150 gram altın takacak heee diyorum oda seniin hatırına
eFSaNe_KaRTaL dediki: Dai kefili benim..Yeterlidir sanırım.. Genişletmek için tıklayın... yegen iyi hadi 150 gram altın takacak heee diyorum oda seniin hatırına