• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2012 Yılbaşına özel kombinasyon önerileri

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Yeni yıl, modayayeni trendler getiriyor. İyi biryılbaşı gecesi geçirmek için sizin için hazırladığımız kombinasyonlar

Bu kombinasyonlar yeni yılın karşılanacağı gecede kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Hertarza uygun kombinasyonlarla tüm gözler üzerinizde olacak.

Yılbaşı partisinde trendy görünmek istiyorsanız bu kombinasyon tam da size göre. Bacak boyunuzu uzun gösterecek süper minilerinizi, tüm düğmeleri iliklenmiş gömlektrendi ile birleştirmeyi deneyin. Ve son olarak yüksek topuk botlarla kombinasyonu tamamlayabilirsiniz.

Tj76U.jpg


Son günlerde yeniden moda olan ince kadifeler asimetrik elbise ve eteklerle harika bir bütünlük oluşturuyor. Eelbiseyi şarap tonlarında süet ayakkabı ya da deri botlarla kombinlemenizi öneriyoruz

tIfc6.jpg


Jeffrey Campbell’ın ayakkabı ve botları her elbiseyle kombinlenme imkanı sunuyor. Jeffrey’in muhteşem tasarımı bu ayakkabıyı kabarık bir elbiseyle tamamlayarak Black Swan’nin asi ve güzel karakteri Nina’yı anımsatacaksınız.

KxI4P.jpg


Bronz bir tene beyaz ve bej tonlarında sırt dekoltesi çok yakışacak. Eğer açık tenliyseniz şarap ve kırmızı tonlarını tercih edebilirsiniz. Gösterişli bir kolye ya da broş ile sırt dekoltenizi ön plana çıkarmış olacaksınız.

qRCp0.jpg


Geniş ve hafif kıvrımlı drapelerle tasarlanmış Helenistik modelli bu elbise Yılbaşı gecesi giymek için iyi bir fikir olabilir. Saçlarınıza özensiz toplanmış görünümü verebilir veya dağınık örgüler yapabilirsiniz.

BrsLN.jpg


Gizemli olmayı sevenler için maskeler iyi bir seçenek gibi görünüyor. Yılbaşı gecesini bir otelin balo salonunda ya da daha farklı bir konsept ile geçirecekseniz, maske kullanabilirsiniz.

Wsyeu.jpg


2012 kış sezonunda yırtık ve desenli çoraplar son derece moda olacak. Yeni yıla yeni bir trendle girmeye ne dersiniz?

zYftY.jpg


2011 sezonunun hit olan parçaları payet ve bol paça birarada kullanıldığında harika bir tarz yaratıyor

lHCrY.jpg
 
Top