yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Ksm 2012 #11 arz-ı hal dediki: sabahtan beri ona nazlandım,acukta sana nazlanayım Genişletmek için tıklayın... olmass çekemem ben öyle nz falan.. abine get sen
arz-ı hal dediki: sabahtan beri ona nazlandım,acukta sana nazlanayım Genişletmek için tıklayın... olmass çekemem ben öyle nz falan.. abine get sen
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ksm 2012 #12 sitem* dediki: olmass çekemem ben öyle nz falan.. abine get sen Genişletmek için tıklayın... abiii,gel nazlanacam
sitem* dediki: olmass çekemem ben öyle nz falan.. abine get sen Genişletmek için tıklayın... abiii,gel nazlanacam
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Ksm 2012 #13 arz-ı hal dediki: abiii,gel nazlanacam Genişletmek için tıklayın... abisi gel nazlanacakmış
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ksm 2012 #14 sitem* dediki: abisi gel nazlanacakmış Genişletmek için tıklayın... nerde abim konuyu mundar ettik sanırım
sitem* dediki: abisi gel nazlanacakmış Genişletmek için tıklayın... nerde abim konuyu mundar ettik sanırım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Ksm 2012 #15 arz-ı hal dediki: nerde abim konuyu mundar ettik sanırım Genişletmek için tıklayın... etmeseydik şaşardım
arz-ı hal dediki: nerde abim konuyu mundar ettik sanırım Genişletmek için tıklayın... etmeseydik şaşardım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ksm 2012 #16 sitem* dediki: etmeseydik şaşardım Genişletmek için tıklayın... bende hala ediyoruz sanırım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Ksm 2012 #17 arz-ı hal dediki: bende hala ediyoruz sanırım Genişletmek için tıklayın... zeyno bizi banlamadan konudan çıkalım hadee
arz-ı hal dediki: bende hala ediyoruz sanırım Genişletmek için tıklayın... zeyno bizi banlamadan konudan çıkalım hadee
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ksm 2012 #18 sitem* dediki: zeyno bizi banlamadan konudan çıkalım hadee Genişletmek için tıklayın... konuyu feda eder zeyno bize çıkalım,hatta kaçalım
sitem* dediki: zeyno bizi banlamadan konudan çıkalım hadee Genişletmek için tıklayın... konuyu feda eder zeyno bize çıkalım,hatta kaçalım