• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2013 İlin Yaz Modelleri

yaren*

Herşey olması gerektiği gibi ;)
Özel üye
Son yılın yaz sezonun ilk günleriyle birlikte bayanların üzerinde sokak modasını oluşturan ve girdikleri ortamlarda farklılık yaratmalarını sağlayan trendler kendini göstermeye başladı.

Bu sezon bayanların kendi sitillerini yaratmalarını moda trendleriyle mümkün kılmaya çalışan tasarımcılar geçmişten günümüze taşıdıkları akımların haricinde hanımların farklı tarzlar yakalamalarını da sağlamaya çalışmışlardır. Bu sezonun en sıra dışı moda akımlarının başında yer alan ve bayanların erkek kesim kıyafetler ve aksesuarlarla kendilerini göstermelerini sağlayan maskülen trendini özellikle ünlüler şimdiden yaşamaya başladılar. Erkek görünümünü yansıtmak isteyen bayanlar bu trendi takım elbiselerle, pantolonlarla, gömleklerle, kravatlarla ve papyonlarla yakalamaya çalışacaklardır. Maskülen trendin ana renkleri olan siyah ve beyaz bayanların özellikle gecelerde bilindik görünümden çıkarak bakışları üzerilerinde toplamalarını sağlayacaktır.

aecb27caaf5c.jpg


88192150bfbe.jpg


5252b27d6bfa.jpg


1e753b4b6f86.jpg


4be1f81d52f2.jpg


192e9da70a30.jpg



 
Düzenleyen yönetici:
Top