felsefe_mi ...!... Özel üye 3 Mrt 2013 #11 yaren* dediki: tatlım ben senin ruh halini çok iyi anlıyorum ama seninki çok rus ruleti oynamaya benzedi.. sen benim gözümün önünden ayrılma sakın ne olur ne olmaz Genişletmek için tıklayın... Tamam buralarda olacam
yaren* dediki: tatlım ben senin ruh halini çok iyi anlıyorum ama seninki çok rus ruleti oynamaya benzedi.. sen benim gözümün önünden ayrılma sakın ne olur ne olmaz Genişletmek için tıklayın... Tamam buralarda olacam
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Mrt 2013 #12 felsefe_mi dediki: Tamam buralarda olacam Genişletmek için tıklayın... kurtulcaz bu renksiz yavan hayattan az kaldı sabır şekerim sabır
felsefe_mi dediki: Tamam buralarda olacam Genişletmek için tıklayın... kurtulcaz bu renksiz yavan hayattan az kaldı sabır şekerim sabır
felsefe_mi ...!... Özel üye 3 Mrt 2013 #13 yaren* dediki: kurtulcaz bu renksiz yavan hayattan az kaldı sabır şekerim sabır Genişletmek için tıklayın... ayy maşallah dediğim 3 gün yaşıyor
yaren* dediki: kurtulcaz bu renksiz yavan hayattan az kaldı sabır şekerim sabır Genişletmek için tıklayın... ayy maşallah dediğim 3 gün yaşıyor