yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Arl 2012 #21 felsefe_mi dediki: Yaaa istediğin bu olsun bea ya 3 gün sonra elinde Genişletmek için tıklayın... oyy üç gün ne zaman geçecek kız sabırsızlandım bak KıRMıZı dediki: Bnde siparis verebilirmiyim... Genişletmek için tıklayın... kırmızm sen bekle ben gelen siparişe bir bakam istediğim gibiyse sanada alarız
felsefe_mi dediki: Yaaa istediğin bu olsun bea ya 3 gün sonra elinde Genişletmek için tıklayın... oyy üç gün ne zaman geçecek kız sabırsızlandım bak KıRMıZı dediki: Bnde siparis verebilirmiyim... Genişletmek için tıklayın... kırmızm sen bekle ben gelen siparişe bir bakam istediğim gibiyse sanada alarız
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Arl 2012 #22 KıRMıZı dediki: Bisi olmaz ya Genişletmek için tıklayın... Şurada 25 yılım kalmış zaten Daha da erkenden gitmek istemem
KıRMıZı dediki: Bisi olmaz ya Genişletmek için tıklayın... Şurada 25 yılım kalmış zaten Daha da erkenden gitmek istemem
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Arl 2012 #23 felsefe_mi dediki: Konu benden çıktı lütfen Şu an yarenden sipariş alıyorum Genişletmek için tıklayın... Ne yani sadece bayanlara mı hizmet var
felsefe_mi dediki: Konu benden çıktı lütfen Şu an yarenden sipariş alıyorum Genişletmek için tıklayın... Ne yani sadece bayanlara mı hizmet var
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Arl 2012 #24 felsefe_mi dediki: Şurada 25 yılım kalmış zaten Daha da erkenden gitmek istemem Genişletmek için tıklayın... Tamam omrunden yemiyim bn...hem yaren dogru soyluyo once ona gelene bi bakayim...ne kadar resimle alakali...
felsefe_mi dediki: Şurada 25 yılım kalmış zaten Daha da erkenden gitmek istemem Genişletmek için tıklayın... Tamam omrunden yemiyim bn...hem yaren dogru soyluyo once ona gelene bi bakayim...ne kadar resimle alakali...
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Arl 2012 #25 RUZG4R dediki: Ne yani sadece bayanlara mı hizmet var Genişletmek için tıklayın... Tamam tamam ver siparişi sende
RUZG4R dediki: Ne yani sadece bayanlara mı hizmet var Genişletmek için tıklayın... Tamam tamam ver siparişi sende
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Arl 2012 #26 RUZG4R dediki: Ne yani sadece bayanlara mı hizmet var Genişletmek için tıklayın... sıranı bekle önce ben
RUZG4R dediki: Ne yani sadece bayanlara mı hizmet var Genişletmek için tıklayın... sıranı bekle önce ben
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Arl 2012 #27 KıRMıZı dediki: Tamam omrunden yemiyim bn...hem yaren dogru soyluyo once ona gelene bi bakayim...ne kadar resimle alakali... Genişletmek için tıklayın... Tamamdır ;
KıRMıZı dediki: Tamam omrunden yemiyim bn...hem yaren dogru soyluyo once ona gelene bi bakayim...ne kadar resimle alakali... Genişletmek için tıklayın... Tamamdır ;
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Arl 2012 #28 yaa ben evlenmek istemiyorum forumda evlenmek isteyen beyler için sormuştum mesela abiyi everelim artık önce onun başı yansın
yaa ben evlenmek istemiyorum forumda evlenmek isteyen beyler için sormuştum mesela abiyi everelim artık önce onun başı yansın
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Arl 2012 #29 felsefe_mi dediki: Tamamdır ; Genişletmek için tıklayın... bu kadar siparişi aldın felsefe olaki yoğunluktan benim sipariş hatalı gelirse varya yanktım çıranı
felsefe_mi dediki: Tamamdır ; Genişletmek için tıklayın... bu kadar siparişi aldın felsefe olaki yoğunluktan benim sipariş hatalı gelirse varya yanktım çıranı
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Arl 2012 #30 RUZG4R dediki: yaa ben evlenmek istemiyorum forumda evlenmek isteyen beyler için sormuştum mesela abiyi everelim artık önce onun başı yansın Genişletmek için tıklayın... tabi abimde öyle diyo zaten önce ben gidem rüzgarıda arkamdan çekem diyo dime
RUZG4R dediki: yaa ben evlenmek istemiyorum forumda evlenmek isteyen beyler için sormuştum mesela abiyi everelim artık önce onun başı yansın Genişletmek için tıklayın... tabi abimde öyle diyo zaten önce ben gidem rüzgarıda arkamdan çekem diyo dime