YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Nsn 2012 #11 Hayır belirtilmesi gerekmiyor. Şu konu adı ile arandığımda 1. çıkıyorum google da demeniz yeterli. Yeni arkadaşlarımız bu konuda yanılabilirler. forum içinde kullandığımız sanal paradır
Hayır belirtilmesi gerekmiyor. Şu konu adı ile arandığımda 1. çıkıyorum google da demeniz yeterli. Yeni arkadaşlarımız bu konuda yanılabilirler. forum içinde kullandığımız sanal paradır
soulmy Üye 6 Nsn 2012 #12 YoRuMSuZ dediki: Hayır belirtilmesi gerekmiyor. Şu konu adı ile arandığımda 1. çıkıyorum google da demeniz yeterli. Genişletmek için tıklayın... Hımm anladım. Gerçi ben seodan anlasam kendi sitemi ilk sırada çıkararım ama yine de bir uğraşmak lazım.
YoRuMSuZ dediki: Hayır belirtilmesi gerekmiyor. Şu konu adı ile arandığımda 1. çıkıyorum google da demeniz yeterli. Genişletmek için tıklayın... Hımm anladım. Gerçi ben seodan anlasam kendi sitemi ilk sırada çıkararım ama yine de bir uğraşmak lazım.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Nsn 2012 #13 Kendinizi test edebilirsiniz Site adresinizi özelden alabilir miyim?
soulmy Üye 6 Nsn 2012 #14 YoRuMSuZ dediki: Kendinizi test edebilirsiniz Site adresinizi özelden alabilir miyim? Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle. pm attım bu arada.
YoRuMSuZ dediki: Kendinizi test edebilirsiniz Site adresinizi özelden alabilir miyim? Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle. pm attım bu arada.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Nsn 2012 #15 Resimdeki Çelişki konu googlede ilk sırada başarmışmıyım ne
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Nsn 2012 #16 buyurun bir örnek )) )))) aslinda cerezforum herdayim 1ci sirada bunu kimse aksini diyemez ))
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Nsn 2012 #18 başlığı girecez de mi? ödev sitesi çıktı bende yanlış mı yaptım acaba?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Nsn 2012 #19 arz-ı hal dediki: başlığı girecez de mi? ödev sitesi çıktı bende yanlış mı yaptım acaba? Genişletmek için tıklayın... Açtığım konunun başlığı, Kirigamiler O başlıkla aratılınca bende ilk sırada.
arz-ı hal dediki: başlığı girecez de mi? ödev sitesi çıktı bende yanlış mı yaptım acaba? Genişletmek için tıklayın... Açtığım konunun başlığı, Kirigamiler O başlıkla aratılınca bende ilk sırada.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Nsn 2012 #20 site ismi yazan yere cerezforum.com alt bölümede hangi konuda ariyorsan o isimi yaziyorsun sonra aratiyon
site ismi yazan yere cerezforum.com alt bölümede hangi konuda ariyorsan o isimi yaziyorsun sonra aratiyon