çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Ksm 2007 #121 tiyatroda insan rolünde oynayan pelerinli maymun topukları üzerinde dönerken çok sevimliydi. cahil derin gökyüzü
tiyatroda insan rolünde oynayan pelerinli maymun topukları üzerinde dönerken çok sevimliydi. cahil derin gökyüzü
wien06 V.I.P V.I.P 16 Ksm 2007 #123 Cantamdan cikardigim kalemle gastedeki kel adam resmine sac yaptim. Yagmur,Dolu,Kar
çılgınım_www Forum Tutkunu 16 Ksm 2007 #124 yağmurlu günlerin ardından dolu yağarken bir sabah karlı güne gözlerimi açtım sempatik papatya güç
wien06 V.I.P V.I.P 16 Ksm 2007 #125 Bana CILGINIMI tarif et derseniz uc sey soyliyebilirim sempatik,papatya gibi zarif ve cok guclu bir iradaye sahip. Orman Dag Kapi
Bana CILGINIMI tarif et derseniz uc sey soyliyebilirim sempatik,papatya gibi zarif ve cok guclu bir iradaye sahip. Orman Dag Kapi
çılgınım_www Forum Tutkunu 16 Ksm 2007 #126 Balkonun kapısını açtım ve yüksek dağların tepesindeki ormanları seyredaldım .. Sevinç huzu mutluluk
çılgınım_www Forum Tutkunu 16 Ksm 2007 #130 İnek ,koyun ahırdayken kedi de havanın soguklugundan onların yanına sıgındı .. resim aşk duygu