JackaLL Katılımcı 4 Arl 2007 #211 O KeSTaNeLeRi SoBa ÜsTünDe PiŞiRiRKeN SevGiNiN BaNa VeRDiĞi MuTLuLukTaN UçuYoRDuM... Temas,Acı,Tebessüm
O KeSTaNeLeRi SoBa ÜsTünDe PiŞiRiRKeN SevGiNiN BaNa VeRDiĞi MuTLuLukTaN UçuYoRDuM... Temas,Acı,Tebessüm
wien06 V.I.P V.I.P 24 Arl 2007 #212 Elektrik kablosu vücuduma temas ettigi zaman acidan tebessum ettim hayat, gunes, soguk
wien06 V.I.P V.I.P 8 Ock 2008 #214 sherry dediki: Güneşin altında bile hayat çok soğuktu... Genişletmek için tıklayın... Kelime yazmayi unutmusun senin yerine ben yazayim Erkek Araba Kadin
sherry dediki: Güneşin altında bile hayat çok soğuktu... Genişletmek için tıklayın... Kelime yazmayi unutmusun senin yerine ben yazayim Erkek Araba Kadin
kelebek -ütopik- V.I.P 11 Ock 2008 #216 Sevgiyi kullanılmış bir çaput gibi fırlatıp atmak salaklıktır Gamze, Likör, Su
Kassandra Usta 10 Şbt 2008 #217 gamze likörü bir dikişte bitirdiği yetmiyormuş gibi suyu hiç dikmeden içti...(hönk) neler, mazi, sülale
gamze likörü bir dikişte bitirdiği yetmiyormuş gibi suyu hiç dikmeden içti...(hönk) neler, mazi, sülale
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 10 Şbt 2008 #218 Bu sülalade neler neler mazi oldu. kemik, düş, televizyon
Kassandra Usta 10 Şbt 2008 #219 Bir an televizyondaki kemik reklamını düşledim... beyinim ben beyin kemik değil ya da öle bişi... fare portakal göbek =)
Bir an televizyondaki kemik reklamını düşledim... beyinim ben beyin kemik değil ya da öle bişi... fare portakal göbek =)