YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Şbt 2008 #271 Ayaklarında yırtık çoraplarıyla sılaya dönerken bulutların üzerinde uçuyor gibiydi. Demlik, tabanca, tırnak.
Ayaklarında yırtık çoraplarıyla sılaya dönerken bulutların üzerinde uçuyor gibiydi. Demlik, tabanca, tırnak.
incikk Üstat 28 Şbt 2008 #272 tam çay dolduruken biri tabanc attı sonra tırnağım yandı. saat kapı sokak
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Şbt 2008 #273 sokağa açılan kapıyı saat 9 da kapattım mutsuz karamsar berbat
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Şbt 2008 #274 Çivi çiviyi söktüğüne göre berbat mutlsuzluk yaşayan biri karamsarlığı da eklerse mutlu oalcak demektir Ne diyorum ben yaa Adam - bıcak - salamura
Çivi çiviyi söktüğüne göre berbat mutlsuzluk yaşayan biri karamsarlığı da eklerse mutlu oalcak demektir Ne diyorum ben yaa Adam - bıcak - salamura
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Şbt 2008 #276 polis silah kaçakçılığı yapan mafyanın peşindeydi... ben cinayet ölüm
__nUrAy__ Usta 29 Şbt 2008 #277 ben cinayet sonrası araştıma yaptım ancak adamlar beyin ölümünü gerçekleştirdiklerini öğrendim(ilginç) itiraf emir haber
ben cinayet sonrası araştıma yaptım ancak adamlar beyin ölümünü gerçekleştirdiklerini öğrendim(ilginç) itiraf emir haber
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Şbt 2008 #278 haberlerde emir beyin itiraflarını duyunca kalbim yerinden çıkıyordu kral kraliçe pamukprenses
incikk Üstat 29 Şbt 2008 #279 kral pamuk prensese aşık oldu kraliçe bu duruma hayret etti yolcu, ben ,gider