KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Hzr 2008 #322 telefonumun rehberindeki herkese mesaj attım klavye mouse bilgisayar
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Eyl 2008 #323 bilgisayarın mousesi bozulunca klavyeyi kullanarak işimi halletmeye çalıştım ışık, güneş, karanlık
iLk_NuR Üstat 21 Eyl 2008 #325 kız taksimde hayattan bezgin bi şekilde yürürken yanına yanaşan arabayla irkildi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 22 Eyl 2008 #326 Sözcükleri vermemişsin taksim,araba,kız - devam ediyorum. --------------- Arabadaki kız taksimden geçerken özlemle çevresine baktı. sandalye, güneş, takunya
Sözcükleri vermemişsin taksim,araba,kız - devam ediyorum. --------------- Arabadaki kız taksimden geçerken özlemle çevresine baktı. sandalye, güneş, takunya
wien06 V.I.P V.I.P 22 Eyl 2008 #327 Güneslenmek icin sahildeki sandalyeye ayagimdaki takunyayla gittim Kavun, hayat, köpek
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 22 Eyl 2008 #328 Hayatta ilk kez görüyorum kabun yiyen bir köpeği Deli, saçma, karyola
Safir Özel Üye Özel üye 22 Eyl 2008 #329 Zavallı deliyi saçma nedenlerle karyolaya bağladılar.. İp, su, ot
deLi qIz Usta 22 Eyl 2008 #330 otlanan inek su içimek için ip atlayan kızların yanına gelince kızlar korkup kaçtı telefon,sigara,balkon
otlanan inek su içimek için ip atlayan kızların yanına gelince kızlar korkup kaçtı telefon,sigara,balkon