KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Şbt 2013 #21 Çağlayağmur dediki: @KıRMıZılım terfi ettin, zam aldın, şimdi pcde var hayırlı olsun hepsi Genişletmek için tıklayın... saol ablam hersey yavas yavas yoluna giriyor.... sirada evlilik var))) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur dediki: @KıRMıZılım terfi ettin, zam aldın, şimdi pcde var hayırlı olsun hepsi Genişletmek için tıklayın... saol ablam hersey yavas yavas yoluna giriyor.... sirada evlilik var)))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Şbt 2013 #22 KıRMıZı dediki: saol ablam hersey yavas yavas yoluna giriyor.... sirada evlilik var))) Genişletmek için tıklayın... Hımmm bunu bilahire konuşalım derim ben Kırmızılım . Ve tabiki hayırlısı diyede ekliyorum.
KıRMıZı dediki: saol ablam hersey yavas yavas yoluna giriyor.... sirada evlilik var))) Genişletmek için tıklayın... Hımmm bunu bilahire konuşalım derim ben Kırmızılım . Ve tabiki hayırlısı diyede ekliyorum.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Şbt 2013 #23 Çağlayağmur dediki: Hımmm bunu bilahire konuşalım derim ben Kırmızılım . Ve tabiki hayırlısı diyede ekliyorum. Genişletmek için tıklayın... henuz aday yok ama Allah tan umut kesilmez...
Çağlayağmur dediki: Hımmm bunu bilahire konuşalım derim ben Kırmızılım . Ve tabiki hayırlısı diyede ekliyorum. Genişletmek için tıklayın... henuz aday yok ama Allah tan umut kesilmez...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Şbt 2013 #24 KıRMıZı dediki: henuz aday yok ama Allah tan umut kesilmez... Genişletmek için tıklayın... Olur inşallah Kırmızılım.
KıRMıZı dediki: henuz aday yok ama Allah tan umut kesilmez... Genişletmek için tıklayın... Olur inşallah Kırmızılım.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Tem 2015 #25 Şimdi evde iki pc var net yok ikimizde telden giriyoruz nete..ve ayrıca kardeşim büyüdü..atarlı bir genç oldu... Sanırım ben yaşlandım..
Şimdi evde iki pc var net yok ikimizde telden giriyoruz nete..ve ayrıca kardeşim büyüdü..atarlı bir genç oldu... Sanırım ben yaşlandım..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Şbt 2019 #28 Escarfe dediki: hahaha şimdi büyümüş kendi bilgisayarı vardır Genişletmek için tıklayın... Evet onun bilgisayarı var benim yok arada ben şifreyi söyle diye yalvarıyorum ona
Escarfe dediki: hahaha şimdi büyümüş kendi bilgisayarı vardır Genişletmek için tıklayın... Evet onun bilgisayarı var benim yok arada ben şifreyi söyle diye yalvarıyorum ona