LoSt_LoVe Forum Onuru 14 Tem 2009 #1 Bu oyunda kendimiz hakkında sevdiğimiz yada sevmediğimiz yönlerimizi açık sözlülükle söyleyelim. Ben başlıyorum Bazen çok sinirlnip ne dediğimi bilmediğim zamanlar olur.
Bu oyunda kendimiz hakkında sevdiğimiz yada sevmediğimiz yönlerimizi açık sözlülükle söyleyelim. Ben başlıyorum Bazen çok sinirlnip ne dediğimi bilmediğim zamanlar olur.
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 15 Tem 2009 #5 duygusal biri değilim hatta duygusal insanları sevmemde ama birini sevdiğim zaman aklımın durduğunu farkediyorum can sıkıcı bir durum
duygusal biri değilim hatta duygusal insanları sevmemde ama birini sevdiğim zaman aklımın durduğunu farkediyorum can sıkıcı bir durum
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 15 Tem 2009 #6 İnanılmaz sinirliyim Bir anda herşeyi yakıp yıkarım ama kin tutmam aslaaa
Sevgi.2 Aktif 15 Tem 2009 #8 İnsanlarla çok çabuk kaynaşıp arkadaş olurum ama çok çabuk kırılıp içime kapanırım.(özellikle çabuk kaynaşma huyumdan nefret ediyorum)
İnsanlarla çok çabuk kaynaşıp arkadaş olurum ama çok çabuk kırılıp içime kapanırım.(özellikle çabuk kaynaşma huyumdan nefret ediyorum)