merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 3 Arl 2009 #24 yesmm* dediki: küçük ayrıntılar bile benm için önemlidir. Genişletmek için tıklayın... Bütün kadınlarda böyle (Umarım erkek değilsindir) Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Çok akıl veririm ama ben ugulamam
yesmm* dediki: küçük ayrıntılar bile benm için önemlidir. Genişletmek için tıklayın... Bütün kadınlarda böyle (Umarım erkek değilsindir) Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Çok akıl veririm ama ben ugulamam
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 3 Arl 2009 #26 yesmm* dediki: ewet erkek değilim Genişletmek için tıklayın... Öyleyse takma kafana.Yaratılış işte
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 3 Arl 2009 #27 sen erkeksin heralde yaratılışmı benim kişiliğim mi bilemicem ama öleyim işte
GöLGe Üstat 6 Mys 2010 #28 beni sinirlendireni ASLA affetmiyorum....bu katı yanım bazen canımı sıkıyor...ama bazen güleryüzlü olmama ise bayılıyorum
beni sinirlendireni ASLA affetmiyorum....bu katı yanım bazen canımı sıkıyor...ama bazen güleryüzlü olmama ise bayılıyorum