EdAaA Üye 6 Mys 2010 #31 Bende üstteki üyeyi seviyorum.Canımsın. Açık sözlü olmaya gelince... Çok zor sinirlenirim,sinirim çabuk geçer.Fazla sakin biriyim galiba
Bende üstteki üyeyi seviyorum.Canımsın. Açık sözlü olmaya gelince... Çok zor sinirlenirim,sinirim çabuk geçer.Fazla sakin biriyim galiba
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 7 Mys 2010 #34 aşırı derecede açık sözlüymüşüm ( bugün bunu çok söylediler )
GöLGe Üstat 7 Mys 2010 #36 EdAaA dediki: Bende üstteki üyeyi seviyorum.Canımsın. Açık sözlü olmaya gelince... Çok zor sinirlenirim,sinirim çabuk geçer.Fazla sakin biriyim galiba Genişletmek için tıklayın... canımın içiiiiiii ben de seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
EdAaA dediki: Bende üstteki üyeyi seviyorum.Canımsın. Açık sözlü olmaya gelince... Çok zor sinirlenirim,sinirim çabuk geçer.Fazla sakin biriyim galiba Genişletmek için tıklayın... canımın içiiiiiii ben de seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
GöLGe Üstat 4 Arl 2010 #39 sinirli olunca hiiiç çekilmiyorum hele başım da ağrıyorsa hiiiiiiiiiiiiiiiç
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Arl 2010 #40 Çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini istemeden kırdım iki gün önce Keşke tutamayacağım sözü veripte yarı yolda bırakmasaydım onu Hiç yakışmadı bana
Çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini istemeden kırdım iki gün önce Keşke tutamayacağım sözü veripte yarı yolda bırakmasaydım onu Hiç yakışmadı bana