BeReNN Alyam? Özel üye 11 Mrt 2013 #91 yaren* dediki: öyle bir korkum iddaam ve beklentim yok herşeyin hayırlısı sadece Genişletmek için tıklayın... Evet herşeyin hayırlısı
yaren* dediki: öyle bir korkum iddaam ve beklentim yok herşeyin hayırlısı sadece Genişletmek için tıklayın... Evet herşeyin hayırlısı
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2013 #92 BeReNN dediki: Evet herşeyin hayırlısı Genişletmek için tıklayın... hem sende aynısın kız daha yaşımız ne başımız ne..kızlarda evlenme yaşı 30'lara çıktı artık..
BeReNN dediki: Evet herşeyin hayırlısı Genişletmek için tıklayın... hem sende aynısın kız daha yaşımız ne başımız ne..kızlarda evlenme yaşı 30'lara çıktı artık..
BeReNN Alyam? Özel üye 11 Mrt 2013 #93 yaren* dediki: hem sende aynısın kız daha yaşımız ne başımız ne..kızlarda evlenme yaşı 30'lara çıktı artık.. Genişletmek için tıklayın... Evet benimde korkum yok bekarlık iyi bence
yaren* dediki: hem sende aynısın kız daha yaşımız ne başımız ne..kızlarda evlenme yaşı 30'lara çıktı artık.. Genişletmek için tıklayın... Evet benimde korkum yok bekarlık iyi bence
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2013 #94 BeReNN dediki: Evet benimde korkum yok bekarlık iyi bence Genişletmek için tıklayın... yok abartmayalım derim bekarlık çok iyi değil ama saati vakti gelince ve doğru insanı bulunca evlilik en güzeli...
BeReNN dediki: Evet benimde korkum yok bekarlık iyi bence Genişletmek için tıklayın... yok abartmayalım derim bekarlık çok iyi değil ama saati vakti gelince ve doğru insanı bulunca evlilik en güzeli...
BeReNN Alyam? Özel üye 11 Mrt 2013 #95 yaren* dediki: yok abartmayalım derim bekarlık çok iyi değil ama saati vakti gelince ve doğru insanı bulunca evlilik en güzeli... Genişletmek için tıklayın... Vallaha tek isteğim anne olmak onun için 30'a kadar evlenirim yoksa gerçekten bekar olmak en güzeli Ütü yapmaktan nefret ediyorum ama kalksam yapsam iyi olucak.
yaren* dediki: yok abartmayalım derim bekarlık çok iyi değil ama saati vakti gelince ve doğru insanı bulunca evlilik en güzeli... Genişletmek için tıklayın... Vallaha tek isteğim anne olmak onun için 30'a kadar evlenirim yoksa gerçekten bekar olmak en güzeli Ütü yapmaktan nefret ediyorum ama kalksam yapsam iyi olucak.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2013 #96 BeReNN dediki: Vallaha tek isteğim anne olmak onun için 30'a kadar evlenirim yoksa gerçekten bekar olmak en güzeli Ütü yapmaktan nefret ediyorum ama kalksam yapsam iyi olucak. Genişletmek için tıklayın... annelik ) dünyanın en güzel şeyi olmalı..) sanırım ben çocuklara doymam )
BeReNN dediki: Vallaha tek isteğim anne olmak onun için 30'a kadar evlenirim yoksa gerçekten bekar olmak en güzeli Ütü yapmaktan nefret ediyorum ama kalksam yapsam iyi olucak. Genişletmek için tıklayın... annelik ) dünyanın en güzel şeyi olmalı..) sanırım ben çocuklara doymam )
Esr3 Özel Üye Özel üye 17 Mrt 2013 #100 sinirlenince kalp kirar sonradan pisman olurum asla hayir diyemem =SS