~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 2 Ksm 2015 #132 çok fazlasıyla kaçağım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Ksm 2015 #133 Haddinden fazla iyi niyetliyim
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 4 Ksm 2015 #134 açık sözlü olalım,kimseye ederinden fazla değer vermemek lazım..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 11 Mys 2016 #135 Ne kadar da farklı şeylerden mutlu oluyoruz ya da üzülüyoruz. Herkesin derdi kendine büyük... En büyük benim derdim.
Ne kadar da farklı şeylerden mutlu oluyoruz ya da üzülüyoruz. Herkesin derdi kendine büyük... En büyük benim derdim.
Hecem Özel Üye Özel üye 11 Mys 2016 #136 Ya ama bu nick sarı civciv çok tatlı oldu demi. Hadi itiraf edin çok tatlıyııım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Mys 2016 #137 Sırf hoşuna gitsin diye beğendim sarı civcivi
dderya kOkOşŞ V.I.P 11 Mys 2016 #138 Hecem dediki: Ya ama bu nick sarı civciv çok tatlı oldu demi. Hadi itiraf edin çok tatlıyııım Genişletmek için tıklayın... Bence de çok tatlıııııı :*
Hecem dediki: Ya ama bu nick sarı civciv çok tatlı oldu demi. Hadi itiraf edin çok tatlıyııım Genişletmek için tıklayın... Bence de çok tatlıııııı :*