• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Açık Sözlü Olalım

Seref..z v.l.a. gecen gun yine resimlerine baktim.. sana beddua etmiyorum ama keske keske hic girmeseydin hayatima seni tanimadan onceki semra olmayi o kadar cok istiyorum ki...seni unutmayi..silip atmayi...seni hic yasamamis olmayi o kadar cok istiyorum ki..sen sanada soyledigim gibi pisligin tekisin...senin icin tek duam var umarim bir gun temizlenebilirsin...knndim icinde dilegim..senin varligini bile unutmak..

Çok çabuk sinirleniyorum, ve bu huyuma uyuz oluyorum daha çok sinirleniyorum. Saçma sapan şeylere hayatta hiç tahammül edemiyorum ve gereksiz insanlara gıcık oluyorum. İnsan bir amaç uğruna yaşamalı... Eğer amacın yoksa, faydan olsun o da yoksa kendini öldür bizim de oksijenimizi azaltma...
Sevmediğim yönüm çok hangi birini sayayım ki? Biri bir laf sokarsa bir gün mutlaka ona o lafı yedirtirim... (Sanırım azcık kindarım)
Çok canımlı cicimli muhabbetleri sevmem... (Sanırım biraz soğuk bir tipim)
vs vs vs...
Sevdiğim tek yönüm kendim... Kendimi seviyorum, diğer insanlardan farkım olduğuna inanıyorum. Sürüden görmüyorum kendimi.. Şimdi buda ukalalık oldu hade beee yine bir iyi yönümü bulamadım... neyse bulunca yazacam söz :)

gelelim bana..
değişken bi yapıya sahibim
ama bu verdiğim karalar için geçerli değil..
sinirlenrim.. acayip laf çarparım sevmediğim insan çook ama kin tutmam
adamına göre davranırım yalnız şöylede bi kötü huyum vardır acayip kendimi sevdirir ve felaket bağlatırım
ama bu elimde olan bi durum değil kişiler beni tanıdıkça olağan bişe doğal yani ;;)
her lafa cevabım vardır birazda hazıır cavapcılardanım tabii adamına göree :P
ama sessizligim çoktur kendimle oynar kendimle konuşurum delimiyim neci arada belirtileri var :D
seviğime çok deger veririm
öyle çok beklentim yoktur ama verdiğim degeri göremeyince ;;Y hemen gardlarımı çekerim
kısacası herkes banle anlaşır ama ben herkesle anlaşamam..
hayat felsefem akışına bırakmak..
rüzgar nere eserse oraya yönelirim...

Çok çabuk sinirleniyorum, ve bu huyuma uyuz oluyorum daha çok sinirleniyorum. Saçma sapan şeylere hayatta hiç tahammül edemiyorum ve gereksiz insanlara gıcık oluyorum. İnsan bir amaç uğruna yaşamalı... Eğer amacın yoksa, faydan olsun o da yoksa kendini öldür bizim de oksijenimizi azaltma...
Sevmediğim yönüm çok hangi birini sayayım ki? Biri bir laf sokarsa bir gün mutlaka ona o lafı yedirtirim... (Sanırım azcık kindarım)
Çok canımlı cicimli muhabbetleri sevmem... (Sanırım biraz soğuk bir tipim)
vs vs vs...
Sevdiğim tek yönüm kendim... Kendimi seviyorum, diğer insanlardan farkım olduğuna inanıyorum. Sürüden görmüyorum kendimi.. Şimdi buda ukalalık oldu hade beee yine bir iyi yönümü bulamadım... neyse bulunca yazacam söz :)

bu sözlerin altına imzamı atsam yeri var :)) çok gıcık biriyim kabul ediyorum :))

Normalde forumdaki adamın tam tersiyim çok kimseyle muhatap olmam,herkese takılmam ,çok yakın olduğum insanlar dışında diğer insanlara karşı suratsız olduğum bile söylenebilir ,çabuk sinirlerim sinirlendiğim adamın burnundan getiririm,arkadaşlarımla iş yapmam ,iş yaptıklarımla arkadaş olmam..Eğer karşı cins çok üstüme geliyorsa çok kaba biri haline gelebilirim hatta çok kırıcıyım..Çabuk sıkılırım :)

Ben kötü taraflarımı anlatmayı seviyorum :D

Normalde forumdaki adamın tam tersiyim çok kimseyle muhatap olmam,herkese takılmam ,çok yakın olduğum insanlar dışında diğer insanlara karşı suratsız olduğum bile söylenebilir ,çabuk sinirlerim sinirlendiğim adamın burnundan getiririm,arkadaşlarımla iş yapmam ,iş yaptıklarımla arkadaş olmam..Eğer karşı cins çok üstüme geliyorsa çok kaba biri haline gelebilirim hatta çok kırıcıyım..Çabuk sıkılırım :)

Ben kötü taraflarımı anlatmayı seviyorum :D

yok canım benim tanıdıgım kerem bu olamaz...:)

Geri