Gizemli Cadi Forum Gururu 28 Arl 2011 #11 yesim434 dediki: Belkim tiryakiler vardir ) Genişletmek için tıklayın... yemeklerden zehirleneceğime böyle zehirlenirim daha iyi...
yesim434 dediki: Belkim tiryakiler vardir ) Genişletmek için tıklayın... yemeklerden zehirleneceğime böyle zehirlenirim daha iyi...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Arl 2011 #13 sitem dediki: sigara yasaktır efenim lütfen yani Genişletmek için tıklayın... o sigarayi icemez biz yerken o sigarayi icmek icin yer ) Karadenizli olunur sofra karalahana ve uzum yapragi sarmasiz olurmu Su böreginede hic dayanamam )
sitem dediki: sigara yasaktır efenim lütfen yani Genişletmek için tıklayın... o sigarayi icemez biz yerken o sigarayi icmek icin yer ) Karadenizli olunur sofra karalahana ve uzum yapragi sarmasiz olurmu Su böreginede hic dayanamam )
-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Arl 2011 #14 yapma bunu yeşim yapma bunuilla diyeti bozduracaksın bak şimdi bana
Gizemli Cadi Forum Gururu 28 Arl 2011 #15 bu yeşimmm Çok kötü anket düzenleyelim forumdan atılsın konularıyla benim kimyamı bozuyor; öğlen öğlen bu yapılır mı akşam akşamda yapılmamalı
bu yeşimmm Çok kötü anket düzenleyelim forumdan atılsın konularıyla benim kimyamı bozuyor; öğlen öğlen bu yapılır mı akşam akşamda yapılmamalı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Arl 2011 #16 -araz- dediki: yapma bunu yeşim yapma bunuilla diyeti bozduracaksın bak şimdi bana Genişletmek için tıklayın... Sabirli ol bunlar geceden bitti bile cadi yesin sissin diye yaptik ama o yemedi sigara ve kahve ile gecistirdi korktu zehirlenirim diye ))
-araz- dediki: yapma bunu yeşim yapma bunuilla diyeti bozduracaksın bak şimdi bana Genişletmek için tıklayın... Sabirli ol bunlar geceden bitti bile cadi yesin sissin diye yaptik ama o yemedi sigara ve kahve ile gecistirdi korktu zehirlenirim diye ))
Gizemli Cadi Forum Gururu 28 Arl 2011 #17 yesim434 dediki: Sabirli ol bunlar geceden bitti bile cadi yesin sissin diye yaptik ama o yemedi sigara ve kahve ile gecistirdi korktu zehirlenirim diye )) Genişletmek için tıklayın... söz konusu sen ve yemeklerin bundan doğal bişey var mı? tabiki kokutucusunuz
yesim434 dediki: Sabirli ol bunlar geceden bitti bile cadi yesin sissin diye yaptik ama o yemedi sigara ve kahve ile gecistirdi korktu zehirlenirim diye )) Genişletmek için tıklayın... söz konusu sen ve yemeklerin bundan doğal bişey var mı? tabiki kokutucusunuz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Arl 2011 #18 Gizemli Cadi dediki: söz konusu sen ve yemeklerin bundan doğal bişey var mı? tabiki kokutucusunuz Genişletmek için tıklayın...
Gizemli Cadi dediki: söz konusu sen ve yemeklerin bundan doğal bişey var mı? tabiki kokutucusunuz Genişletmek için tıklayın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Arl 2011 #19 öfff karnim aciktii menude ne var
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Ock 2012 #20 ama kizlar BuLASIKLARI yikamasi gerek basim beynim catliyor ((((