yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Ock 2012 #11 RUZG4R dediki: gözlerim yaşardı körler sağırlar birbirini ağırlar ne yapıyorsunuz siz.. Genişletmek için tıklayın... bizi üzerine salma istersen zarar görürsün
RUZG4R dediki: gözlerim yaşardı körler sağırlar birbirini ağırlar ne yapıyorsunuz siz.. Genişletmek için tıklayın... bizi üzerine salma istersen zarar görürsün
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 6 Ock 2012 #13 aslan yegen hemen müdahale ..elinizden geleni ardınıza koymayın benim sırtım yere gelmez..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ock 2012 #14 RUZG4R dediki: gözlerim yaşardı körler sağırlar birbirini ağırlar ne yapıyorsunuz siz.. Genişletmek için tıklayın... kıskandı
RUZG4R dediki: gözlerim yaşardı körler sağırlar birbirini ağırlar ne yapıyorsunuz siz.. Genişletmek için tıklayın... kıskandı
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Ock 2012 #15 eFSaNe_KaRTaL dediki: Zarar derken..? Genişletmek için tıklayın... hanımları karşına almaktan öte zarar olurmu.. RUZG4R dediki: aslan yegen hemen müdahale ..elinizden geleni ardınıza koymayın benim sırtım yere gelmez.. Genişletmek için tıklayın... nerdesin arz-ı hal yetişşş
eFSaNe_KaRTaL dediki: Zarar derken..? Genişletmek için tıklayın... hanımları karşına almaktan öte zarar olurmu.. RUZG4R dediki: aslan yegen hemen müdahale ..elinizden geleni ardınıza koymayın benim sırtım yere gelmez.. Genişletmek için tıklayın... nerdesin arz-ı hal yetişşş
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ock 2012 #17 sitem dediki: hanımları karşına almaktan öte zarar olurmu.. nerdesin arz-ı hal yetişşş Genişletmek için tıklayın... geldim geldim film izliyodum bittiheyyttttttttttt dağılın uleyynnnnnnnn
sitem dediki: hanımları karşına almaktan öte zarar olurmu.. nerdesin arz-ı hal yetişşş Genişletmek için tıklayın... geldim geldim film izliyodum bittiheyyttttttttttt dağılın uleyynnnnnnnn