arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Ock 2012 #11 sitem dediki: biz mutfaklarda uğraştırma rüzgar arz-ı halle bana ısmarlarsın artık.. Genişletmek için tıklayın... evet bu saatte kendimizi yoramayız(az önceki hamaratlar kimdi)
sitem dediki: biz mutfaklarda uğraştırma rüzgar arz-ı halle bana ısmarlarsın artık.. Genişletmek için tıklayın... evet bu saatte kendimizi yoramayız(az önceki hamaratlar kimdi)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Ock 2012 #12 e cnm hamaratız diye hiç mi dışarıda yemek yemeyelim çürüyelimmi mufakta..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Ock 2012 #13 sitem dediki: e cnm hamaratız diye hiç mi dışarıda yemek yemeyelim çürüyelimmi mufakta.. Genişletmek için tıklayın... iyide bu gece demeseydik bari
sitem dediki: e cnm hamaratız diye hiç mi dışarıda yemek yemeyelim çürüyelimmi mufakta.. Genişletmek için tıklayın... iyide bu gece demeseydik bari
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Ock 2012 #14 Oldu sizi tembeller.. Alinazikle mi korkutacaksınız beni....sitem arzıhalin memleketinde yiyelim ama orda süper yapıyorlar..arzı hal bide sizin oralarda değişik bir çiğ köfte yapıyorlar küçük küçük kavrulmuş etle geliyor ondanda yiyelim ..
Oldu sizi tembeller.. Alinazikle mi korkutacaksınız beni....sitem arzıhalin memleketinde yiyelim ama orda süper yapıyorlar..arzı hal bide sizin oralarda değişik bir çiğ köfte yapıyorlar küçük küçük kavrulmuş etle geliyor ondanda yiyelim ..