yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ock 2012 #12 ZeyNoO dediki: Bi kere akılsız olan kadın Ben adam alkollü olacak o arabaya binecem.. Binmem ki Genişletmek için tıklayın... alkol alan adamın bizim yanımızda yeri bile yok bikere dime zeynomm
ZeyNoO dediki: Bi kere akılsız olan kadın Ben adam alkollü olacak o arabaya binecem.. Binmem ki Genişletmek için tıklayın... alkol alan adamın bizim yanımızda yeri bile yok bikere dime zeynomm
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Ock 2012 #13 sitem dediki: alkol alan adamın bizim yanımızda yeri bile yok bikere dime zeynomm Genişletmek için tıklayın... Büyük konuşmamak lazım ama alkollüyse bile arabayı kullanmasına asla izin vermem Dinlemedimi beni, binmem o arabaya
sitem dediki: alkol alan adamın bizim yanımızda yeri bile yok bikere dime zeynomm Genişletmek için tıklayın... Büyük konuşmamak lazım ama alkollüyse bile arabayı kullanmasına asla izin vermem Dinlemedimi beni, binmem o arabaya
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ock 2012 #14 ZeyNoO dediki: Büyük konuşmamak lazım ama alkollüyse bile arabayı kullanmasına asla izin vermem Dinlemedimi beni, binmem o arabaya Genişletmek için tıklayın... doğrusun büyük konuşmamak lazım ama seçmekte senin elinde
ZeyNoO dediki: Büyük konuşmamak lazım ama alkollüyse bile arabayı kullanmasına asla izin vermem Dinlemedimi beni, binmem o arabaya Genişletmek için tıklayın... doğrusun büyük konuşmamak lazım ama seçmekte senin elinde
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Ock 2012 #15 Alkol sisede durdugu gibi migdede dursa ))) ne guzel olurda
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Ock 2012 #16 sitem dediki: doğrusun büyük konuşmamak lazım ama seçmekte senin elinde Genişletmek için tıklayın... Seçmek... Canım bunun en büyük bi örneği var bizim evde annem.. Şimdi burda anlatmıcam ama Nasipten öte köy yok derler Annemde dedemlerde zamanında büyük konuşmuşlar ama işte konuşmamak lazım
sitem dediki: doğrusun büyük konuşmamak lazım ama seçmekte senin elinde Genişletmek için tıklayın... Seçmek... Canım bunun en büyük bi örneği var bizim evde annem.. Şimdi burda anlatmıcam ama Nasipten öte köy yok derler Annemde dedemlerde zamanında büyük konuşmuşlar ama işte konuşmamak lazım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ock 2012 #17 en iyisi susmak sanıırm rabbim ne verirse hayırlısını versin