yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Ksm 2012 #1 Alyanslar günümüzde şıklığı ve göz kamaştırıcılığı ile dikkat çekiyor. Alyansınızı seçerken hem rahat edebileceginiz hemde görüntüsünden sıkılmayacağınız şık sade modelleri tercih edebilirsiniz…
Alyanslar günümüzde şıklığı ve göz kamaştırıcılığı ile dikkat çekiyor. Alyansınızı seçerken hem rahat edebileceginiz hemde görüntüsünden sıkılmayacağınız şık sade modelleri tercih edebilirsiniz…
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ksm 2012 #2 şimdi benim yüzüklerin biri alyans (sade),diğeri ise tamtur yüzük,ikisi de alyans oluyormuş gereksiz bence yüzük falan
şimdi benim yüzüklerin biri alyans (sade),diğeri ise tamtur yüzük,ikisi de alyans oluyormuş gereksiz bence yüzük falan
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Ksm 2012 #3 arz-ı hal dediki: şimdi benim yüzüklerin biri alyans (sade),diğeri ise tamtur yüzük,ikisi de alyans oluyormuş gereksiz bence yüzük falan Genişletmek için tıklayın... niye gereksizmiş bakalım
arz-ı hal dediki: şimdi benim yüzüklerin biri alyans (sade),diğeri ise tamtur yüzük,ikisi de alyans oluyormuş gereksiz bence yüzük falan Genişletmek için tıklayın... niye gereksizmiş bakalım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ksm 2012 #4 sitem* dediki: niye gereksizmiş bakalım Genişletmek için tıklayın... takı hiç sevmiyorum ondan sanırım nasıl ağır geliyor bana hiç sorma
sitem* dediki: niye gereksizmiş bakalım Genişletmek için tıklayın... takı hiç sevmiyorum ondan sanırım nasıl ağır geliyor bana hiç sorma
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Ksm 2012 #5 arz-ı hal dediki: takı hiç sevmiyorum ondan sanırım nasıl ağır geliyor bana hiç sorma Genişletmek için tıklayın... olmazz yüzüksüz olmasss takıcan
arz-ı hal dediki: takı hiç sevmiyorum ondan sanırım nasıl ağır geliyor bana hiç sorma Genişletmek için tıklayın... olmazz yüzüksüz olmasss takıcan
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ksm 2012 #6 sitem* dediki: olmazz yüzüksüz olmasss takıcan Genişletmek için tıklayın... zaten takıyorum,sürekli çevirerek
sitem* dediki: olmazz yüzüksüz olmasss takıcan Genişletmek için tıklayın... zaten takıyorum,sürekli çevirerek
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ksm 2012 #8 RUZG4R dediki: yüzük,gelinlik,nişanlık ne oluyor sitem... Genişletmek için tıklayın... gelin oluyor belki
RUZG4R dediki: yüzük,gelinlik,nişanlık ne oluyor sitem... Genişletmek için tıklayın... gelin oluyor belki
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 6 Ksm 2012 #9 arz-ı hal dediki: gelin oluyor belki Genişletmek için tıklayın... olamaz öyle şey daha ben vermedim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Ksm 2012 #10 arz-ı hal dediki: zaten takıyorum,sürekli çevirerek Genişletmek için tıklayın... aferin tak öyle RUZG4R dediki: yüzük,gelinlik,nişanlık ne oluyor sitem... Genişletmek için tıklayın... her an herşey olabilir hayat bu bellimi olur
arz-ı hal dediki: zaten takıyorum,sürekli çevirerek Genişletmek için tıklayın... aferin tak öyle RUZG4R dediki: yüzük,gelinlik,nişanlık ne oluyor sitem... Genişletmek için tıklayın... her an herşey olabilir hayat bu bellimi olur