arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ksm 2012 #11 RUZG4R dediki: olamaz öyle şey daha ben vermedim Genişletmek için tıklayın... verdim gitti dicen bitecek
RUZG4R dediki: olamaz öyle şey daha ben vermedim Genişletmek için tıklayın... verdim gitti dicen bitecek
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Ksm 2012 #12 sitem* dediki: her an herşey olabilir hayat bu bellimi olur Genişletmek için tıklayın... arz-ı hal dediki: verdim gitti dicen bitecek Genişletmek için tıklayın... olmaz zordur almak bizden kızı
sitem* dediki: her an herşey olabilir hayat bu bellimi olur Genişletmek için tıklayın... arz-ı hal dediki: verdim gitti dicen bitecek Genişletmek için tıklayın... olmaz zordur almak bizden kızı
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Ksm 2012 #13 RUZG4R dediki: olmaz zordur almak bizden kızı Genişletmek için tıklayın... alya ile işbirliği yapıp eflencez biz gör sen.. fikrini de sormıcaz
RUZG4R dediki: olmaz zordur almak bizden kızı Genişletmek için tıklayın... alya ile işbirliği yapıp eflencez biz gör sen.. fikrini de sormıcaz
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ksm 2012 #14 RUZG4R dediki: olmaz zordur almak bizden kızı Genişletmek için tıklayın... kız istedi mi sus pus oluyon abişim
RUZG4R dediki: olmaz zordur almak bizden kızı Genişletmek için tıklayın... kız istedi mi sus pus oluyon abişim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Ksm 2012 #15 arz-ı hal dediki: kız istedi mi sus pus oluyon abişim Genişletmek için tıklayın... aynen öyle olacak gülüüm
arz-ı hal dediki: kız istedi mi sus pus oluyon abişim Genişletmek için tıklayın... aynen öyle olacak gülüüm
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Ksm 2012 #16 sitem* dediki: alya ile işbirliği yapıp eflencez biz gör sen.. fikrini de sormıcaz Genişletmek için tıklayın... bak sen o adayları ben ne yaparım o zaman sen biliyorsun fazla söze gerek yok arz-ı hal dediki: kız istedi mi sus pus oluyon abişim Genişletmek için tıklayın... ben sus pus haha
sitem* dediki: alya ile işbirliği yapıp eflencez biz gör sen.. fikrini de sormıcaz Genişletmek için tıklayın... bak sen o adayları ben ne yaparım o zaman sen biliyorsun fazla söze gerek yok arz-ı hal dediki: kız istedi mi sus pus oluyon abişim Genişletmek için tıklayın... ben sus pus haha
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Ksm 2012 #17 RUZG4R dediki: bak sen o adayları ben ne yaparım o zaman sen biliyorsun fazla söze gerek yok ben sus pus haha Genişletmek için tıklayın... deettt
RUZG4R dediki: bak sen o adayları ben ne yaparım o zaman sen biliyorsun fazla söze gerek yok ben sus pus haha Genişletmek için tıklayın... deettt
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ksm 2012 #18 sitem* dediki: aynen öyle olacak gülüüm Genişletmek için tıklayın... he valla,biliyom ben RUZG4R dediki: bak sen o adayları ben ne yaparım o zaman sen biliyorsun fazla söze gerek yok ben sus pus haha Genişletmek için tıklayın... evet sen,sus,pus
sitem* dediki: aynen öyle olacak gülüüm Genişletmek için tıklayın... he valla,biliyom ben RUZG4R dediki: bak sen o adayları ben ne yaparım o zaman sen biliyorsun fazla söze gerek yok ben sus pus haha Genişletmek için tıklayın... evet sen,sus,pus