zuzuu Uzman 7 Nsn 2009 #33 yha ama bişey anlamıyorum yha benimki diye bişeyyy yokkkkk olsa bnmmi haberim olmucak
sorumsuz Forum Onuru 7 Nsn 2009 #34 kızım sölemeyim diyodum amma şimdi seni bir cocuk görmüş çok begenmiş (kör galibaki seni begenmiş) sonrada geldi ben bu kızı istiyorum dedi
kızım sölemeyim diyodum amma şimdi seni bir cocuk görmüş çok begenmiş (kör galibaki seni begenmiş) sonrada geldi ben bu kızı istiyorum dedi
sorumsuz Forum Onuru 7 Nsn 2009 #36 olum cocuk diyoki ben zuzusuz yasayamam diyo ben napım cidden kör yani seni nasil begendiyse artık
zuzuu Uzman 7 Nsn 2009 #37 belki gözüne kıymık kacmıstırbişey olmaz ben yokken nasıl yasıyosa gene yasasın
sorumsuz Forum Onuru 7 Nsn 2009 #38 yok valla yasayamam diyo yıldırım aşkı iste naparsın yazik kzım bence al bu çocugu yoksa basımıza kalacan hiç kimse seni almıyoda
yok valla yasayamam diyo yıldırım aşkı iste naparsın yazik kzım bence al bu çocugu yoksa basımıza kalacan hiç kimse seni almıyoda
sorumsuz Forum Onuru 7 Nsn 2009 #40 olum evde kaldın yeterince bu cocugu kaçırma gecen gün ne zman evlenecem diye aglamıyomuysun