wien06 V.I.P V.I.P 10 Mys 2010 #1 Cerezforum olarak basta tüm SEHIT'lerimizin Anneleri olmak üzere tüm Annelerin ANNELER GÜNÜNÜ en icten dileklerimizle kutluyoruz .
Cerezforum olarak basta tüm SEHIT'lerimizin Anneleri olmak üzere tüm Annelerin ANNELER GÜNÜNÜ en icten dileklerimizle kutluyoruz .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Mys 2010 #2 Bende tüm annelerin anneler gününü kutluyorum... NOT: Konu içinde ayrıca teşekkürler..
Suskun V.I.P V.I.P 10 Mys 2010 #3 Tüm Annelerin ,Anne adaylarının ve gelecekte Anne olacakların Anneler Günü'nü kutluyorum.
patik Özel Üye Özel üye 10 Mys 2010 #4 Hepsini toparlamışsın. Ben de denden diyeyim. Ayriyeten şehit annelerimiz özellikle, anneler gününüz kutlu ve sabırlı olsun.
Hepsini toparlamışsın. Ben de denden diyeyim. Ayriyeten şehit annelerimiz özellikle, anneler gününüz kutlu ve sabırlı olsun.
Suskun V.I.P V.I.P 8 Mys 2011 #5 Karşılıksız tek sevgi annenin çocuğuna duyduğu sevgidir. Anneler gününüz kutlu olsun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Mys 2011 #8 Ayaklarının altına cennetin serildiği, elleri öpülesi, ayyüzlü annelerimizin anneler gününü yürekten kutluyorum.
Ayaklarının altına cennetin serildiği, elleri öpülesi, ayyüzlü annelerimizin anneler gününü yürekten kutluyorum.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 8 Mys 2011 #10 *Analardır adam eden adamı. -Nazım Hikmet- Annelerimizin günü kutlu olsun .. ( :