Gizemli Cadi Forum Gururu 4 Nsn 2009 #11 Hiç bir zaman hiç bir çocuğa sorulmaması gereken bir soru....cevapı ikisi dir her zaman ama bu cevap hiç bir zaman kabul görmezz...
Hiç bir zaman hiç bir çocuğa sorulmaması gereken bir soru....cevapı ikisi dir her zaman ama bu cevap hiç bir zaman kabul görmezz...
imposibel Usta 4 Nsn 2009 #12 Hiç haz etmediğim bir soruydu "karşı komşunun oğlu" dediğim zamanı hatırlıyorum da büünce o da öğrendi. Böyle abuk bir cavapta alınabilir sormayın tavsiyemdir p
Hiç haz etmediğim bir soruydu "karşı komşunun oğlu" dediğim zamanı hatırlıyorum da büünce o da öğrendi. Böyle abuk bir cavapta alınabilir sormayın tavsiyemdir p
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Nsn 2009 #13 İlk politik davranmayı öğreten sorudur bana Duruma göre her ikisini de daha çok sevdiğim zamanlar olmuştur
İlk politik davranmayı öğreten sorudur bana Duruma göre her ikisini de daha çok sevdiğim zamanlar olmuştur
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 5 Nsn 2009 #14 ben suan soruya soruyla karsılık veriim... onlar beni seviyor mu ??
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 18 Ags 2013 #16 Herkesin en az 1 defa olmak koşuluyla, her misafir geldiğinde ufak çocuklara sorulan soru