yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Tem 2021 #11 Lelis dediki: Bu yalan haber suculara yaradı epey bir su satmışlardır Genişletmek için tıklayın... Aynen
Lelis dediki: Bu yalan haber suculara yaradı epey bir su satmışlardır Genişletmek için tıklayın... Aynen
M MnM Ziyaretçi 29 Tem 2021 #12 Aynen aynen, yalan haber evet. Suları kullanmayın diye anons ediliyor ama yalan haber.
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #13 MnM dediki: Aynen aynen, yalan haber evet. Suları kullanmayın diye anons ediliyor ama yalan haber. Genişletmek için tıklayın... Sabah bir anons geçmiş ama ben duymadım hiç ikindin de anlamadım doğru olduğuna ihtimal vermiyorum
MnM dediki: Aynen aynen, yalan haber evet. Suları kullanmayın diye anons ediliyor ama yalan haber. Genişletmek için tıklayın... Sabah bir anons geçmiş ama ben duymadım hiç ikindin de anlamadım doğru olduğuna ihtimal vermiyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #14 Bu olay yeniden gündeme geldi artık söylenti olmaktan cıktı galiba Marmaris'te yakalanan kişi de şebeke sularına zehit atılacak demiş
Bu olay yeniden gündeme geldi artık söylenti olmaktan cıktı galiba Marmaris'te yakalanan kişi de şebeke sularına zehit atılacak demiş
M Misafir847 Ziyaretçi 31 Tem 2021 #15 Twitter'da da gördüm Alanya'nın sularına zehir karışmış diye. Doğruluğunu bilemem ama
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #16 violeta dediki: Twitter'da da gördüm Alanya'nın sularına zehir karışmış diye. Doğruluğunu bilemem ama Genişletmek için tıklayın... Dün tutuklanan biri de şebeke sularına zehir atacaz demiş ,mezarlıkları yakacaz demiş bir başkası buralar hep kör duman Allah sonumuzu hayretssin
violeta dediki: Twitter'da da gördüm Alanya'nın sularına zehir karışmış diye. Doğruluğunu bilemem ama Genişletmek için tıklayın... Dün tutuklanan biri de şebeke sularına zehir atacaz demiş ,mezarlıkları yakacaz demiş bir başkası buralar hep kör duman Allah sonumuzu hayretssin