yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Şbt 2021 #51 KıRMıZı dediki: Valla Euro varsa bnde Euro isterim Genişletmek için tıklayın... an itibari ile euro olsun ödüller senin parada euro yatar
KıRMıZı dediki: Valla Euro varsa bnde Euro isterim Genişletmek için tıklayın... an itibari ile euro olsun ödüller senin parada euro yatar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Şbt 2021 #52 KıRMıZı dediki: Valla Euro varsa bnde Euro isterim Genişletmek için tıklayın... kirmizi sen ödülünü alacan ortaligi karistirma sen dur bi dur duygumla oynama su aralar cok üzgünüm yarsma felan kazanamiyorum bir tesseli ödülü istedik ) yok euro olarak yok dolar olara versinlerde ne olursa olsun kabulüm ben ayirt etmem
KıRMıZı dediki: Valla Euro varsa bnde Euro isterim Genişletmek için tıklayın... kirmizi sen ödülünü alacan ortaligi karistirma sen dur bi dur duygumla oynama su aralar cok üzgünüm yarsma felan kazanamiyorum bir tesseli ödülü istedik ) yok euro olarak yok dolar olara versinlerde ne olursa olsun kabulüm ben ayirt etmem
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Şbt 2021 #53 yesim434 dediki: an itibari ile euro olsun ödüller senin parada euro yatar Genişletmek için tıklayın... olsun valla )
yesim434 dediki: an itibari ile euro olsun ödüller senin parada euro yatar Genişletmek için tıklayın... olsun valla )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Şbt 2021 #54 Yarışma birincimiz forumun @KıRMıZı gülü? yeni yarışmayı açmanı bekliyoruz?