B berkcan1234 Üyecik 16 Hzr 2013 #72 beyler oyunu kurarken sorduğu password u şuraya yazında bilelim içinde yazıyo demişiniz paso nerdei çinde yazıyo hangi dosyada
beyler oyunu kurarken sorduğu password u şuraya yazında bilelim içinde yazıyo demişiniz paso nerdei çinde yazıyo hangi dosyada
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Hzr 2013 #73 berkcan1234 dediki: beyler oyunu kurarken sorduğu password u şuraya yazında bilelim içinde yazıyo demişiniz paso nerdei çinde yazıyo hangi dosyada Genişletmek için tıklayın... Hangi mesajda içinde yazıyor denmiş mesajın sağ üst köşesinde rakamla belirtilen linki alabilir miyim?
berkcan1234 dediki: beyler oyunu kurarken sorduğu password u şuraya yazında bilelim içinde yazıyo demişiniz paso nerdei çinde yazıyo hangi dosyada Genişletmek için tıklayın... Hangi mesajda içinde yazıyor denmiş mesajın sağ üst köşesinde rakamla belirtilen linki alabilir miyim?
B berkcan1234 Üyecik 16 Hzr 2013 #75 bahar_23 dediki: linkte hic sorun yok biz yukledik sifrede dosya yi acinca orda yaziyor zaten birinciye kabul etmiyor 2 ciye kabul ediyor ve Genişletmek için tıklayın... burda
bahar_23 dediki: linkte hic sorun yok biz yukledik sifrede dosya yi acinca orda yaziyor zaten birinciye kabul etmiyor 2 ciye kabul ediyor ve Genişletmek için tıklayın... burda
F famework Üyecik 14 Tem 2013 #77 ben 1. linki indirdim ancak şifre istiyor ya oraya şifreyi yazıom weitere tıklanmıo neden??????
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2013 #78 famework dediki: ben 1. linki indirdim ancak şifre istiyor ya oraya şifreyi yazıom weitere tıklanmıo neden?????? Genişletmek için tıklayın... Şifreyi yanlış yazdığınızdan dolayı....
famework dediki: ben 1. linki indirdim ancak şifre istiyor ya oraya şifreyi yazıom weitere tıklanmıo neden?????? Genişletmek için tıklayın... Şifreyi yanlış yazdığınızdan dolayı....
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 21 Tem 2013 #79 parola lichthupe eğer olmuyorsa L yi büyük olarak deneyin.... Paralo Lichthupe.....
K Kayıtsız Üye Ziyaretçi 28 Tem 2013 #80 indirmek istemiyomm bilgisayar donuyoo o yüzden internetten oynamak istiyorum