Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Nsn 2021 #82 GüLüCüKツ dediki: Evet patlican musakka ? tebrik ederim canim ? Genişletmek için tıklayın... Eee ne demişler aşkta kaybeden kumarda kazanırmış ben de oyun da kazanıyorum işte bu aralar şansım yaver gidiyor her an nazar değerbilir ama???
GüLüCüKツ dediki: Evet patlican musakka ? tebrik ederim canim ? Genişletmek için tıklayın... Eee ne demişler aşkta kaybeden kumarda kazanırmış ben de oyun da kazanıyorum işte bu aralar şansım yaver gidiyor her an nazar değerbilir ama???
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Nsn 2021 #83 @AyLiz : 3 Siradaki soru şöyle ; @-araz- 'a Hangi ayda dogdun? Diye sordum sizce ne cevap vermistir?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 25 Nsn 2021 #85 AyLiz dediki: Eee ne demişler aşkta kaybeden kumarda kazanırmış ben de oyun da kazanıyorum işte bu aralar şansım yaver gidiyor her an nazar değerbilir ama??? Genişletmek için tıklayın... İnşallah her ikisinde de sen kazanırsın canım hayat bütün güzellikleri sana sunsun inşallah çok içten bir dua ettim ?
AyLiz dediki: Eee ne demişler aşkta kaybeden kumarda kazanırmış ben de oyun da kazanıyorum işte bu aralar şansım yaver gidiyor her an nazar değerbilir ama??? Genişletmek için tıklayın... İnşallah her ikisinde de sen kazanırsın canım hayat bütün güzellikleri sana sunsun inşallah çok içten bir dua ettim ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Nsn 2021 #87 AyLiz dediki: Mart Genişletmek için tıklayın... Vauvv harikasin canim tebrik ederim ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Nsn 2021 #88 GüLüCüKツ dediki: Vauvv harikasin canim tebrik ederim ? Genişletmek için tıklayın... Salladım tuttu