Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #163 nazenin dediki: Ovv arazımım konusunu kaçırmadım değil mi :/ Genişletmek için tıklayın... Hayır kaçırmadın KuMRu dediki: İçinden mi bilemedim Genişletmek için tıklayın... Evet cümle haline getir içinden... nazenin dediki: Sevinçten çığlık atmak mı Genişletmek için tıklayın... Değil
nazenin dediki: Ovv arazımım konusunu kaçırmadım değil mi :/ Genişletmek için tıklayın... Hayır kaçırmadın KuMRu dediki: İçinden mi bilemedim Genişletmek için tıklayın... Evet cümle haline getir içinden... nazenin dediki: Sevinçten çığlık atmak mı Genişletmek için tıklayın... Değil
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #167 KuMRu dediki: İçinden çığlık atmak Genişletmek için tıklayın... Maalesef iki kelime ekle içinden...... ..... çığlık atardım
KuMRu dediki: İçinden çığlık atmak Genişletmek için tıklayın... Maalesef iki kelime ekle içinden...... ..... çığlık atardım
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 31 Tem 2021 #168 Lelis dediki: Maalesef iki kelime ekle içinden...... ..... çığlık atardım Genişletmek için tıklayın... Kabul et ne olmuş yani
Lelis dediki: Maalesef iki kelime ekle içinden...... ..... çığlık atardım Genişletmek için tıklayın... Kabul et ne olmuş yani
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #169 GüLüCüKツ dediki: İpucu istiyorum Genişletmek için tıklayın... Ay zaten bir verebilsem ipucu biri çığlık atmak Kumru bildi diğeri içinden işte bir cümle yapın bundan
GüLüCüKツ dediki: İpucu istiyorum Genişletmek için tıklayın... Ay zaten bir verebilsem ipucu biri çığlık atmak Kumru bildi diğeri içinden işte bir cümle yapın bundan
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #170 KuMRu dediki: Kabul et ne olmuş yani Genişletmek için tıklayın... Bana kalsa ederdim çoktan ya