Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Tem 2021 #71 Ben ipucunu verip kaçıyorum dönüşte yorgun olmasam girip bakarım bir şey için gerektiğinde herkesten para istemek için şaka yollu söylenen söz ......cebe
Ben ipucunu verip kaçıyorum dönüşte yorgun olmasam girip bakarım bir şey için gerektiğinde herkesten para istemek için şaka yollu söylenen söz ......cebe
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Tem 2021 #72 Lelis dediki: Ömüş ne kız ne yenisi daha fikir yürütmeden ipucu da neymiş Genişletmek için tıklayın... KaderKatibi dediki: Ömer Ali nin yeri Genişletmek için tıklayın... Tam olarak buydu aslında Pamuk eller cebe
Lelis dediki: Ömüş ne kız ne yenisi daha fikir yürütmeden ipucu da neymiş Genişletmek için tıklayın... KaderKatibi dediki: Ömer Ali nin yeri Genişletmek için tıklayın... Tam olarak buydu aslında Pamuk eller cebe
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 28 Tem 2021 #73 yilmaz27 dediki: harputlar kiraathanesi Genişletmek için tıklayın... O bizim mekan @GüLüCüKツ @KaderKatibi ve benim
yilmaz27 dediki: harputlar kiraathanesi Genişletmek için tıklayın... O bizim mekan @GüLüCüKツ @KaderKatibi ve benim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Tem 2021 #74 Korkarim gülücük bildi
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #75 GüLüCüKツ dediki: Tam olarak buydu aslında Pamuk eller cebe Genişletmek için tıklayın... Tam olarak değil cebe kısmı tüyoydu orayı at
GüLüCüKツ dediki: Tam olarak buydu aslında Pamuk eller cebe Genişletmek için tıklayın... Tam olarak değil cebe kısmı tüyoydu orayı at
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #77 GüLüCüKツ dediki: 'Pamuk eller' işte Genişletmek için tıklayın... Evet evet o işte Kendim bilmiş kadar sevindim @GüLüCüKツ :4 @KuMRu :1 @-araz- a seninle özdeşleştiğini düşündüğün bir şey söyle dedim sizce ne demiştir?
GüLüCüKツ dediki: 'Pamuk eller' işte Genişletmek için tıklayın... Evet evet o işte Kendim bilmiş kadar sevindim @GüLüCüKツ :4 @KuMRu :1 @-araz- a seninle özdeşleştiğini düşündüğün bir şey söyle dedim sizce ne demiştir?
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #79 GüLüCüKツ dediki: Tuttuğunu koparmak demiştir Genişletmek için tıklayın... Dememiş