yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Hzr 2021 #11 Kil dönmesi yaşayanlara yardımcı olur Upvote 0 Downvote
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2021 #12 GüLüCüKツ dediki: 12 senede anlamistir bence hangi bolume gitmesi gerektigini Genişletmek için tıklayın... Tehlikeli sağlık sorunları yardımcı olam dedim Lelis dediki: Nerden bulursun abim bu konuları ya Bence de Genişletmek için tıklayın... Toplum faydasına bacım bilmeyen öğrensin bari artı verinde soruyu çözdüğüm belli olsun KuMRu dediki: Gülme krizine girdim kız belki hâlâ cvp bekliyordur emin olmak için Genişletmek için tıklayın... Öylemi diyosun Çözüm artısı lütfen Upvote 1 Downvote
GüLüCüKツ dediki: 12 senede anlamistir bence hangi bolume gitmesi gerektigini Genişletmek için tıklayın... Tehlikeli sağlık sorunları yardımcı olam dedim Lelis dediki: Nerden bulursun abim bu konuları ya Bence de Genişletmek için tıklayın... Toplum faydasına bacım bilmeyen öğrensin bari artı verinde soruyu çözdüğüm belli olsun KuMRu dediki: Gülme krizine girdim kız belki hâlâ cvp bekliyordur emin olmak için Genişletmek için tıklayın... Öylemi diyosun Çözüm artısı lütfen
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Hzr 2021 #13 KaderKatibi dediki: Toplum faydasına bacım bilmeyen öğrensin bari artı verinde soruyu çözdüğüm belli olsun Genişletmek için tıklayın... Abicim su da hile olur ben de olmaz ben ilk kim çözüme kavuşturduysa ona veririm oyumu Upvote 0 Downvote
KaderKatibi dediki: Toplum faydasına bacım bilmeyen öğrensin bari artı verinde soruyu çözdüğüm belli olsun Genişletmek için tıklayın... Abicim su da hile olur ben de olmaz ben ilk kim çözüme kavuşturduysa ona veririm oyumu
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 30 Hzr 2021 #14 Ben tanımadığıma oy vermem @KaderKatibi en tanıdık bütün olumlu oylar ona Upvote 0 Downvote