yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Nsn 2012 #11 Caglayagmur dediki: Hediye alacaktı bana ondan baktı kardeşim)) Genişletmek için tıklayın... KıRMıZı dediki: evet olabilir belki kankam hediye alıcak..düşüncelidir bnm kardeşim.. Genişletmek için tıklayın... yüz vermeyin şuna yaa
Caglayagmur dediki: Hediye alacaktı bana ondan baktı kardeşim)) Genişletmek için tıklayın... KıRMıZı dediki: evet olabilir belki kankam hediye alıcak..düşüncelidir bnm kardeşim.. Genişletmek için tıklayın... yüz vermeyin şuna yaa
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Nsn 2012 #14 aaa bak gördünmü o zaman hemen uzaklaş kardeşim yolu biliyorsun
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Nsn 2012 #15 kızlarda feda olsun kankama..amaa harbi güzel kızlar bak bakkk güzele bakmak sevaptır..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 11 Nsn 2012 #16 ama bak kankam ne güzel dedi ablam güzele bakmak sevaptır off tamam ya gidiyorum ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Nsn 2012 #18 Caglayagmur dediki: aaa bak gördünmü o zaman hemen uzaklaş kardeşim yolu biliyorsun Genişletmek için tıklayın... sonunda doğruyu gördün ablacımm KıRMıZı dediki: kızlarda feda olsun kankama..amaa harbi güzel kızlar bak bakkk güzele bakmak sevaptır.. Genişletmek için tıklayın... sen şımartıyorsun zaten bunu biliyorum .. RUZG4R dediki: ama bak kankam ne güzel dedi ablam güzele bakmak sevaptır off tamam ya gidiyorum .. Genişletmek için tıklayın... timsah gözyaşları bunlar ..
Caglayagmur dediki: aaa bak gördünmü o zaman hemen uzaklaş kardeşim yolu biliyorsun Genişletmek için tıklayın... sonunda doğruyu gördün ablacımm KıRMıZı dediki: kızlarda feda olsun kankama..amaa harbi güzel kızlar bak bakkk güzele bakmak sevaptır.. Genişletmek için tıklayın... sen şımartıyorsun zaten bunu biliyorum .. RUZG4R dediki: ama bak kankam ne güzel dedi ablam güzele bakmak sevaptır off tamam ya gidiyorum .. Genişletmek için tıklayın... timsah gözyaşları bunlar ..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Nsn 2012 #19 RUZG4R dediki: ama bak kankam ne güzel dedi ablam güzele bakmak sevaptır off tamam ya gidiyorum .. Genişletmek için tıklayın... Hani bir söz vardırya, ''ben güzele güzel demem........'' gerisini sen getir kardeşim.
RUZG4R dediki: ama bak kankam ne güzel dedi ablam güzele bakmak sevaptır off tamam ya gidiyorum .. Genişletmek için tıklayın... Hani bir söz vardırya, ''ben güzele güzel demem........'' gerisini sen getir kardeşim.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 11 Nsn 2012 #20 Ama ablam geçen konuda dedi ki sen güzel bir türk kızı bul bakmadan nasıl bulacam