E Erenshjs Ziyaretçi 10 Şbt 2017 #11 miraayy dediki: 'armut dibine düşer' atasözüne benzer atasözlerini söyler misiniz? Genişletmek için tıklayın... Ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlağı olur
miraayy dediki: 'armut dibine düşer' atasözüne benzer atasözlerini söyler misiniz? Genişletmek için tıklayın... Ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlağı olur
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Şbt 2017 #13 ömery. dediki: balı tatlı olanın sineği bağdattan gelir Genişletmek için tıklayın... @buhurdan bu atasözü tam senlik
ömery. dediki: balı tatlı olanın sineği bağdattan gelir Genişletmek için tıklayın... @buhurdan bu atasözü tam senlik
buhurdan Özel Üye Özel üye 25 Şbt 2017 #14 TeBeSSüm dediki: @buhurdan bu atasözü tam senlik Genişletmek için tıklayın... evet güzelmiş beğendim
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 11 Nsn 2017 #17 Ayrıca; "Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini..." Ne diyom la ben?
Düş Özel Üye Özel üye 12 Nsn 2017 #18 merakettim dediki: Ayrıca; "Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini..." Ne diyom la ben? Genişletmek için tıklayın... Cinsine tukurdugum cinsine ceker
merakettim dediki: Ayrıca; "Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini..." Ne diyom la ben? Genişletmek için tıklayın... Cinsine tukurdugum cinsine ceker