r0se Forum Onuru Özel üye 13 Mys 2019 #21 Yanlış Cevaplar Annemin sesi Kuş sesi Bebek sesi Müzik Sesi Keman sesi Telefon Sesi Sevdiğinin sesi Ezan sesi Köpek sesi -Cevap : Su sesi olacaktı. Yağmur da su olduğuna göre cevap kabul edildi. Tebrikler @AybüKe
Yanlış Cevaplar Annemin sesi Kuş sesi Bebek sesi Müzik Sesi Keman sesi Telefon Sesi Sevdiğinin sesi Ezan sesi Köpek sesi -Cevap : Su sesi olacaktı. Yağmur da su olduğuna göre cevap kabul edildi. Tebrikler @AybüKe
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Mys 2019 #22 Yeni Soru : Artemis'e Diyelim ki reenkarnasyona uğrayacaksın ne olarak dünyaya gelmek isterdin ? diye sordum. Cevabı ne olmuştur?
Yeni Soru : Artemis'e Diyelim ki reenkarnasyona uğrayacaksın ne olarak dünyaya gelmek isterdin ? diye sordum. Cevabı ne olmuştur?
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Mys 2019 #26 TeBeSSüm dediki: Beyin cerrahi diyorum bende ? ne alakaysa Genişletmek için tıklayın... Aslında cevap insan olacaktı. Yağmur u kabul ettiğime göre mecbur bunu da kabul etmek zorundayım. Bir daha ki yarışmada benzer anlamlar kabul edilmeyecek Tebrikler
TeBeSSüm dediki: Beyin cerrahi diyorum bende ? ne alakaysa Genişletmek için tıklayın... Aslında cevap insan olacaktı. Yağmur u kabul ettiğime göre mecbur bunu da kabul etmek zorundayım. Bir daha ki yarışmada benzer anlamlar kabul edilmeyecek Tebrikler
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Mys 2019 #27 Yeni Soru : Artemis ' e Bir iksir bulundu ve hiç yaşlanmayacaksın hangi yaşta kalmak isterdin? diye sordum. Cevabı nedir?
Yeni Soru : Artemis ' e Bir iksir bulundu ve hiç yaşlanmayacaksın hangi yaşta kalmak isterdin? diye sordum. Cevabı nedir?