KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 1 Hzr 2021 #211 Lelis dediki: Bu kadar olur aynı aynı benzer kelimeler pes Genişletmek için tıklayın... Yıllar önce kaybettigim ikizim buldum seni
Lelis dediki: Bu kadar olur aynı aynı benzer kelimeler pes Genişletmek için tıklayın... Yıllar önce kaybettigim ikizim buldum seni
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Hzr 2021 #214 KuMRu dediki: Yıllar önce kaybettigim ikizim buldum seni Genişletmek için tıklayın... Kız cevap doğru değil miydi?
KuMRu dediki: Yıllar önce kaybettigim ikizim buldum seni Genişletmek için tıklayın... Kız cevap doğru değil miydi?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 1 Hzr 2021 #215 Lelis dediki: Kız cevap doğru değil miydi? Genişletmek için tıklayın... Hayır
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 1 Hzr 2021 #216 @KuMRu: 4 @Lelis : 4 @yilmaz27 : Ve son soru; @Artemis 'e en son okudugu kitabi sordum. Cevabi ne olmustur?
@KuMRu: 4 @Lelis : 4 @yilmaz27 : Ve son soru; @Artemis 'e en son okudugu kitabi sordum. Cevabi ne olmustur?